Κινηματογραφος

Ρόζαμουντ Πάικ: Ένιωσε «ταπεινωμένη» κατά την ερωτική σκηνή με τον Πιρς Μπρόσναν στον Μποντ

Η ταινία ήταν το «Die Another Day»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled_design_-_2025-04-03t194433_981

Ρόζαμουντ Πάικ: Ένιωσε «ταπεινωμένη» κατά την ερωτική σκηνή με τον Πιρς Μπρόσναν στον Μποντ

Η Ρόζαμουντ Πάικ περιέγραψε λεπτομερώς πόσο αμήχανη και ταπεινωτική ήταν η κινηματογράφηση της ερωτικής σκηνής στο «Die Another Day» με τον Πιρς Μπρόσναν.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του «David Tennant Does a Podcast With ...», η Ρόζαμουντ Πάικ μίλησε για το πώς «ανακάλυψε πράγματα όπως τα καλύμματα θηλών και όλη τη μαγνητοσκόπηση», ενώ έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ως μία από τις ερωτικές σχέσεις του Τζέιμς Μποντ.

Η ηθοποιός είπε ότι παρατήρησε τρίχες να κολλάνε στα καλύμματα των θηλών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και νόμιζε ότι τραβούσε τρίχες από το στήθος του Μπρόσναν. Εξήγησε ακόμη ότι ήταν «τόσο ταπεινωμένη» γιατί νόμιζε ότι «έβγαζε μαλλιά με κάθε αγκαλιά».

Ωστόσο, μετά από λίγο, συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα δεν τραβούσε τρίχες του σταρ. «Κυριολεκτικά νόμιζα ότι αποτρίχωνα το στήθος του καημένου!», δήλωσε ξανά η ηθοποιός του «Gone Girl».

Παρά την αμήχανη συνάντηση, η Πάικ επιμένει ότι ο Μπρόσναν «δεν θα μπορούσε να είναι πιο υποστηρικτικός και ευγενικός» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Κατά την κουβέντα, ο παρουσιαστής επεσήμανε επίσης ότι η έντονη σκηνή θα μπορούσε να είναι αμήχανη λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, η οποία έφτανε τα 26 χρόνια. Όταν η ταινία έκανε το ντεμπούτο της, εκείνη ήταν μόλις 23 ετών, ενώ ο Μπρόσναν ήταν 49 ετών.

Πηγή: PageSix

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY