- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ίθαν Χοκ: Τρελό να επιλέγονται ηθοποιοί με βάση τους ακολούθους στο Instagram
Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της κόρης του Μάγια
Ίθαν Χοκ: Τρελό να επιλέγονται ηθοποιοί με βάση τους ακολούθους στο Instagram
Ο Ίθαν Χοκ πήρε θέση για τα σχόλια της κόρης του Μάγια σχετικά με ορισμένους παραγωγούς που θέλουν να επιλέγουν ηθοποιούς με βάση τον αριθμό των followers που έχουν στο Instagram.
Σε συνέντευξή της στο podcast «Happy Sad Confused» την περασμένη εβδομάδα, η κόρη του Ίθαν Χοκ αποκάλυψε ότι γνωρίζει αρκετούς «σκηνοθέτες» στους οποίους οι παραγωγοί έχουν πει ότι πρέπει να επιλέξουν ηθοποιούς με συγκεκριμένο αριθμό followers στο Instagram προκειμένου να προχωρήσει ένα project. «Δεν με ενδιαφέρει το Instagram. Το Instagram είναι χάλια», δήλωσε η ίδια.
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τις παρατηρήσεις της κόρης του, ο Ίθαν Χοκ είπε ότι έχει συναντήσει σκηνοθέτες και διευθυντές casting με αυτή την νοοτροπία γεγονός που χαρακτήρισε «τρελό».
«Μερικές φορές θα στήνω μια ταινία και κάποιος θα πει: 'Ω, θα πρέπει να κάνεις καστ στη Σούζι'. Εγώ λέω, 'Ποια είναι αυτή;' 'Έχει 10 εκατομμύρια followers'. Κι εγώ λέω, «Εντάξει, ωραία, έχει παίξει ξανά;» «Όχι, αλλά...» Και σκέφτεσαι, «Ουάου, άρα αυτό θα με βοηθήσει να γυρίσω την ταινία;». Αυτό είναι τρελό».
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ με το «Blue Moon» - την τελευταία του συνεργασία με τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ - συνέχισε λέγοντας ότι συναντά «τόσους πολλούς νέους ηθοποιούς που νομίζουν ότι το να είσαι ηθοποιός είναι πρωτεϊνούχα ροφήματα και να πηγαίνεις στο γυμναστήριο».
«Εννοώ, πηγαίνετε στο γυμναστήριο αν θέλετε αλλά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είναι σπουδαίος επειδή έχει six-pack. Αν ο ρόλος το απαιτεί, θα το κάνει, και αυτό είναι φοβερό. Αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό», σημειώσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.