Κινηματογραφος

«Απλά άλλαξε γνώμη»: Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκαταλείπει τα σχέδια για το «The Movie Critic»

Ματαιώνεται η πολυαναμενόμενη δέκατη ταινία του διάσημου σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κουέντιν Ταραντίνο: Φέρεται να δίνει τέλος στο πολυσυζητημένο «The Movie Critic» - Θα ήταν η δέκατη και τελευταία του ταινία.
O σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να εγκατέλειψε τα σχέδιά του για την ταινία «The Movie Critic» © EPA/Sebastien Nogier

Κουέντιν Ταραντίνο: Φέρεται να δίνει τέλος στο πολυσυζητημένο «The Movie Critic» - Θα ήταν η δέκατη και τελευταία του ταινία. 

O διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να εγκατέλειψε τα σχέδιά του για την πολυαναμενόμενη ταινία «The Movie Critic», η οποία θα ήταν η δέκατη που θα γύριζε και παράλληλα το τελευταίο του έργο.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» για το «The Movie Critic»

Δημοσίευμα του Deadline, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του σκηνοθέτη επιβεβαίωσε την είδηση, υπογραμμίζοντας ότι ο Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» σχετικά με την παραγωγή του φιλμ και τώρα ξεκινά να σκέφτεται εκ νέου «ποια θα είναι τελικά η τελευταία του ταινία».

Quentin Tarantino's The Movie Critic NEW Details REVEALED..

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα κάνει μόνο 10 ταινίες πριν αποσυρθεί από την καρέκλα του δημιουργού.

Αν και το «Kill Bill» χωρίστηκε σε δύο μέρη, ο ίδιος το υπολογίζει ως μία ταινία, ενώ δεν λαμβάνει υπόψη του το πρώτο του έργο με τίτλο «My Best Friend's Birthday», το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αναφέρει ο Guardian.

Quentin Tarantino's Final Masterpiece: The Movie Critic | Completes a Hidden Trilogy!

Το σενάριο της πολυσυζητημένης ταινίας «The Movie Critic», όπως είχε δηλώσει ο Ταραντίνο το 2023 περιστρεφόταν γύρω από έναν ιδιόρρυθμο και άξεστο κριτικό κινηματογράφου ο οποίος διατηρούσε κινηματογραφική στήλη σε ένα πορνογραφικό περιοδικό τη δεκαετία του 1970.

Επίσης η ταινία θα σηματοδοτούσε την τρίτη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μπραντ Πιτ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ