Κινηματογραφος

Ο Ηugh Grant ντύθηκε «Τony» των «Frosties» για τον Jerry Seinfeld

H ταινία καταγράφει τη «μάχη» μεταξύ των εταιρειών δημητριακών Kellogg's και Post

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηugh Grant: Ντύθηκε ο τίγρης των «Frosties» για τον Seinfeld
© Netflix

Jerry Seinfeld: Παρουσιάζει την ταινία «Unfrosted» με άρωμα διάσημου σνακ

Η νέα κωμωδία του Τζέρι Σάινφελντ (Jerry Seinfeld) στο Netflix με τίτλο «Unfrosted: The Pop-Tart Story» καταγράφει τη «μάχη» μεταξύ των εταιρειών δημητριακών Kellogg's και Post για το πρωινό γεύμα την δεκαετία του '60 με την παραγωγή των αγαπημένων γλυκών σνακ Pop-Tarts.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της στο Tudum, «είναι μια ιστορία φιλοδοξίας, προδοσίας, ζάχαρης και απειλητικών γαλατάδων».

Εκτός από το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Σάινφελντ πρωταγωνιστεί μαζί με τους Μελίσα ΜακΚάρθι (Μelissa McCarthy), Τζιμ Γκάφιγκαν (Jim Gaffigan) και Έιμι Σούμερ (Amy Schumer). Ενώ συμμετέχει ένα καστ αστέρων όπως ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) ο οποίος υποδύεται έναν «απογοητευμένο σαιξπηρικό ηθοποιό που αναγκάζεται να φορέσει τη στολή του ‘Tony The Tiger'» και οι Μαξ Γκρίνφιλντ (Max Greenfield), Μπιλ Μπέρρ (Bill Burr), Νταν Λέβι (Daniel Levy) και Τόμας Λένον (Thomas Lennon) μεταξύ άλλων.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή επίσης του Σάινφελντ μαζί με τους Σπάικ Φέρεστεν (Spike Feresten), Μπάρι Μάρντερ (Barry Marder) και 'Αντι Ρόμπιν (Andy Robin). Σύμφωνα με το Deadline, το «Unfrosted» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου στο Netflix.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ