Κινηματογραφος

Πρώτες εικόνες του Τζάρεντ Λέτο από το πολυαναμενόμενο «Tron: Ares»

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός στον πρωταγωνιστικό ρόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζάρεντ Λέτο πρωταγωνιστεί στην ταινία «Tron: Ares» της Disney - Οι πρώτες εικόνες του κινηματογραφικού franchise στο Instagram.
Ο Τζάρεντ Λέτο αποκάλυψε την εμφάνισή του στην επερχόμενη συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Tron» © EPA/Allison Dinner

Ο Τζάρεντ Λέτο πρωταγωνιστεί στην ταινία «Tron: Ares» της Disney - Οι πρώτες εικόνες του κινηματογραφικού franchise στο Instagram.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Τζάρεντ Λέτο έκανε μία πρώτη αποκάλυψη της εμφάνισής του στην επερχόμενη πολυαναμενόμενη συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Tron» της Disney.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Tron: Ares», η ιστορία της οποίας είναι εμπνευσμένη από την Τεχνητή Νοημοσύνη, άρχισαν στο Βανκούβερ του Καναδά.

Τζάρεντ Λέτο: Πρωταγωνιστεί ως Ares στη συνέχεια του «Tron»

Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής των Thirty Seconds to Mars, Τζάρεντ Λέτο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως Ares,ο κεντρικός χαρακτήρας και πρόγραμμα υπολογιστή που στάλθηκε από τον ψηφιακό κόσμο στον πραγματικό κόσμο. Ο Ares στέλνεται σε μια αποστολή να εισαγάγει την Τεχνητή Νοημοσύνη στους ανθρώπους, μια πλοκή που φαίνεται σχεδόν υπερβολικά αληθινή στην εποχή μας.

Η ταινία αποτελεί συνέχεια του «Tron» του 1982 καθώς και του σίκουελ του 2010, «Tron: Legacy».

Η αρχική ταινία ακολουθεί έναν σχεδιαστή βιντεοπαιχνιδιών, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος μπήκε στη δική του δημιουργία ενώ το σίκουελ του 2010 ακολούθησε τον γιο του, τον οποίο υποδύθηκε ο Γκάρετ Χέντλουντ.

Το «Ares» σκηνοθετεί ο Γιοακίμ Ρένινγκ και πρωταγωνιστεί ο Λέτο, μαζί με μεγάλα ονόματα, όπως οι Γκρέτα Λι, Έβαν Πίτερς, Τζόντι Τέρνερ - Σμιθ, Αρτούρο Κάστρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ