Κινηματογραφος

Ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν με νέες περιπέτειες στο Despicable Me 4

Πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Despicable Me 4: Γκρου και Minions επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες
Despicable Me 4: Γκρου και Minions επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες © IMDB

Despicable Me 4: Γκρου και Minions επιστρέφουν σε νέες περιπέτειες - Πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

Ο Γκρου και τα αξιολάτρευτα Minions επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με την τέταρτη συνέχεια της παγκοσμίως επιτυχημένης σειράς ταινιών «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Το πρώτο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας δίνει μία πρόγευση από το νέο κεφάλαιο της ζωής του πανούργου Γκρου, με την φωνή του Στιβ Καρέλ, σε σενάριο των Μάικ Γουάιτ και Ντάριο Κεν.

Στη νέα παραγωγή των Universal Pictures και Illumination, μία πλειάδα αστέρων δανείζουν τη φωνή τους. Οι Κρίστεν Γουίγκ, Μιράντα Κόσγκροβ, Στιβ Κούγκαν, Ντάνα Γκάιερ και Πιερ Κοφέν επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους ενώ η ταινία «καλωσορίζει» δύο νέους κακούς, τον Μαξίμ Λε Μαλ με τη φωνή του Γουίλ Φέρελ και την σατανική του φίλη Βαλεντίνα, που την «υποδύεται» η Σοφία Βεργκάρα. Στα νέα μέλη περιλαμβάνονται επίσης οι Στίβεν Κόλμπερτ, Τζόι Κινγκ και Κλόι Φίνεμαν.

Despicable Me 4 | Official Trailer

Ο Κρις Ρενόντ υπογράφει την σκηνοθεσία, όπως και τις δύο πρώτες ταινίες - μαζί με τον Πατρίκ Ντελάζ.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη ταινία ο «απαισιότατος» Γκρου υιοθετεί τρία κορίτσια τις Μάργκο, Ίντιθ και 'Αγκνες και στη δεύτερη βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Λούσι (με τη φωνή της Κρίστεν Γουίγκ).

Το «Despicable Me 3» το 2017 με την εμφάνιση του χαμένου δίδυμου αδελφού του, Ντρου, σάρωσε το box office παγκοσμίως, ξεπερνώντας σε εισπράξεις το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Στη νέα ταινία, ο Γκρου και η Λούσι καλωσορίζουν στην οικογένεια τον γιο τους, Γκρου Τζούνιορ.

Σύμφωνα με το Variety, το «Despicable Me 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ