Κινηματογραφος

Ο Macauley Culkin απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και ευχήθηκε «Merry Christmas, yου filthy animals»

Η επανένωση με τη «μητέρα» του από το «Home Alone»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Macauley Culkin απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
O Macauley Culkin απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. Από πίσω του, η κινηματογραφική του «μητέρα» Κάθριν Ο' Χάρα © Getty Images/Anna Webber/Variety

Μακόλεϊ Κάλκιν: Απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Walk of Fame»

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ («Hollywood Walk of Fame») απέκτησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν (Macauley Culkin), ο σταρ των ταινιών «Μόνος στο Σπίτι».

Ήταν το 1990 όταν όλος ο πλανήτης έμαθε τον 10χρονο τότε πιτσιρικά από την κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone». Δύο χρόνια αργότερα, επέστρεψε με το sequel του φιλμ και καθιερώθηκε ως ένας teen star του Χόλιγουντ.

Έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα και μάχες με τις εξαρτήσεις, ο 43χρονος σήμερα Μακόλεϊ φαίνεται να έχει βρει πλέον την ισορροπία που έψαχνε στη ζωή του.

Χτες, αναγνωρίστηκε η προσφορά του στην ηθοποιία, καθώς απέκτησε το δικό του αστέρι στο «Hollywood Walk of Fame».

Μαζί του και η Κάθριν Ο' Χάρα

Στο πλευρό του ήταν η αρραβωνιαστικιά του και ηθοποιός Μπρέντα Σονγκ, τα δύο του παιδιά, τα αδέρφια του Ρόρι και Κουίν, οι φίλοι του Πάρις Τζάκσον, Σεθ Γκριν και Νατάσα Λιόν.

Ωστόσο, ίσως από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν η επανένωσή του με την ηθοποιό Κάθριν Ο' Χάρα, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» και του είχε μια υπέροχη αφιέρωση: «Ευχαριστώ που συμπεριέλαβες εμένα, την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνο στο σπίτι όχι μία, αλλά δύο φορές».

Κατά τη διάρκεια του λόγου του, ο Κάλκιν έπλεξε το εγκώμιο της αρραβωνιαστικιάς του και τόνισε πόσο σημαντική τιμή είναι γι' αυτόν που είναι πατέρας.

Την ομιλία του ολοκλήρωσε λέγοντας τη χαρακτηριστικά ατάκα του διάσημου ρόλο του: «Merry Christmas, ya filthy animals (Kαλά Χριστούγεννα, βρωμερά ζώα)!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπίλι Έιλις
Το φαινόμενο Μπίλι Άιλις, όπως το κατέγραψε ο Τζέιμς Κάμερον

Το «Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D)» έχει τρομερή σκηνοθεσία στις σκηνές των συναυλιών, αλλά και μια αφοπλιστική αμεσότητα και τρυφερότητα στα παρασκήνια από τη νεαρή σταρ

Female | Κωνσταντίνος Μενελάου, Ελλάδα, 2025
Queer Movie Nights 2026: Το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα

Από τις 6 έως τις 11 Μαΐου, το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου φέρνει στην Αθήνα 41 ΛΟΑΤΚΙ+ ταινίες, αφιερώματα, συζητήσεις και ιστορίες για την ορατότητα, την ταυτότητα και τα safe spaces

Κυκλοφόρησε και είναι επικό: Το νέο τρέιλερ της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν εντυπωσιάζει
Κυκλοφόρησε και είναι επικό: Το νέο τρέιλερ της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν εντυπωσιάζει

Ο Κύκλωπας, η εντυπωσιακή Χάθαγουεϊ ως Πηνελόπη και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως Αντίνοος - Νέες εικόνες από την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY