- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκολας Κέιτζ: Λέει «αντίο» στον κινηματογράφο μετά από 45 χρόνια
«Θέλω να φύγω σε μία κορυφαία στιγμή μου όπως είναι το "Dream Scenario"»
Νίκολας Κέιτζ: Λέει «αντίο» στον κινηματογράφο - «Θέλω να φύγω σε μία κορυφαία στιγμή μου όπως είναι το "Dream Scenario"»
Το όνειρο του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι να αποχωρήσει από τον κινηματογράφο με μία «κορυφαία στιγμή».
Ο Κέιτζ είπε στον ιστότοπο Uproxx ότι είναι έτοιμος να πει «αντίο» στη μεγάλη οθόνη και θα επιλέξει να δουλέψει στο εξής στην τηλεόραση.
«Μου αρέσει να παραμένω φρέσκος. Θέλω να πω, μου αρέσει να αλλάζω. Θέλω να τα κάνω όλα», είπε ο Κέιτζ. «Και νιώθω ότι τα έχω κάνει, σε αυτό το σημείο -μετά από 45 χρόνια που το κάνω αυτό, με περισσότερες από 100 ταινίες- νιώθω ότι έχω πει λίγο πολύ αυτό που είχα να πω στον κινηματογράφο. Και θα ήθελα να φύγω στο ζενίθ και να πω "αντίο"».
«Ίσως η τηλεόραση να είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα» τόνιζει ο ηθοποιός
Ο Κέιτζ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ίσως τρεις ή τέσσερις ταινίες ακόμη πριν αποχωρήσω, και μετά ελπίζω να αλλάξω φορμά και να πάω σε κάποιο άλλο πεδίο για να εκφράσω την υποκριτική μου. Θέλω να φύγω σε μία κορυφαία στιγμή μου όπως είναι το "Dream Scenario". Αλλά έχω κι άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει» και συνέχισε: «Με ενδιαφέρει πολύ το immersion streaming σε τηλεοπτική σειρά επεισοδίων. Έχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα και δίνεται στους χαρακτήρες ο χρόνος για να εκφραστούν. Είδα τον Μπράιαν Κράνστον να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του "Breaking Bad". Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση να είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε».
«Το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει πραγματικά είναι το Μπρόντγουεϊ και δεν έχω κάνει τηλεοπτική σειρά», είπε ο Κέιτζ. «Έκανα έναν πιλότο που δεν τον πήραν, αλλά νομίζω ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Αυτός είναι ένας νέος κόσμος για μένα. Δεν έβλεπα τηλεόραση. Ο γιος μου, με μύησε σ' αυτό και σκέφτηκα, εντάξει, υπάρχει κάτι εδώ».
Nicolas Cage is reportedly considering retirement:
— The Hollywood Handle (@HollywoodHandle) December 5, 2023
"I feel I’ve pretty much said what I’ve had to say with cinema...”
(Via: https://t.co/HnTF8dP5Hb) pic.twitter.com/ASU0X2R6ow
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Χοτλ γεννήθηκε σε οικογένεια κωφών και χρησιμοποίησε άπταιστα τη νοηματική γλώσσα
Το καστ αστέρων αποκαλύπτεται στο νέο υπερθέαμα της Marvel που κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο
Η αναφορά που έκανε στο ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπ
Tην αποκάλυψε έκανε ο επικεφαλής της εταιρείας
«Πρέπει να έχεις μια καταπληκτική ιδέα, για να κάνεις κάτι τέτοιο», δήλωσε ο 55χρονος σκηνοθέτης
Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι δωρεάν
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στις αίθουσες
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα πρωτότυπο μοντέλο 20 ιντσών ενός starfighter X-wing
Ο συγγραφέας που έτρωγε σκυλοτροφές, μιλούσε με τον Θεό, και πέθανε λίγο πριν γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο
Tόνισε πως το μοτίβο από το 2014 της μιας ταινίας ανά τρία χρόνια (Interstellar, Dunkirk, Tenet, Oppenheimer) θα συνεχιστεί
Απαγορευμένα κινητά και θόρυβοι στα γυρίσματα
Κατά τα γυρίσματα τηςταινίας «The Invite»
Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν αποκάλυψε τις επιπτώσεις στη σύζυγο και τις τέσσερις κόρες του
Μέσα από προσωπικές μου αναμνήσεις, δύο συνεντεύξεις μου με τη Μάρω Κοντού και μαρτυρίες αγαπημένων ηθοποιών που τη γνώριζαν
Ήδη το αμερικανικό σωματείο ηθοποιών SAG-AFTRA έχει εκφράσει έντονες επιφυλάξεις
Νέα περιπέτεια του διάσημου ήρωα κόμικς 15 χρόνια μετά την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ
Έγινε επίσης γνωστή ως η «γυναίκα με τα περιστέρια» από το «Home Alone 2»
Ο Γκέοργκι Ουνκόφσκι σκηνοθετεί ένα φιλμ ζόρικης ενηλικίωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.