Κινηματογραφος

Έμειναν «άφωνα» τα παιδιά του Μπερνστάιν με τον Μπράντλεϊ Κούπερ - «Μας κόπηκε η ανάσα»

Το «Maestro» αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε επιλεγμένες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To «Maestro» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης
To «Maestro» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης © AΠΕ

Τα παιδιά του διάσημου μαέστρου και συνθέτη παρευρέθηκαν στην προβολή της ταινίας «Maestro» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης - «Υπήρχαν φωτογραφίες που λέγαμε "Ω, Θεέ μου!". Ήταν απίστευτα τέλειος», είπαν μεταξύ άλλων 

Eντυπωσιάστηκαν τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν όταν είδαν στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο ρόλο του διάσημου μαέστρου και συνθέτη.

H Τζέιμι Μπερνστάιν σε δηλώσεις της στο Variety είπε χαρακτηριστικά πως: «Μας κόπηκε η ανάσα», μετά την προβολή της ταινίας «Maestro» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

«Σε κάποιες φωτογραφίες μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε λίγο ότι ήταν ο Μπράντλεϊ, αλλά υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες που λέγαμε "Ω, Θεέ μου!". Ήταν απίστευτα τέλειος», πρόσθεσε η ίδια. 

«Είχα μία κλήση FaceTime και δεν αναγνώρισα τον αριθμό. Αλλά το ρίσκαρα και ήταν ο "πατέρας μου" σε μεγάλη ηλικία» είπε από την πλευρά της η Νίνα Μαρία Φελίσια Μπερνστάιν και συμπλήρωσε: «Φυσικά, ήταν ο Μπράντλεϊ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Είχε τσιγάρο και με τα γυαλιά, ήταν τόσο τέλειος».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν τα παιδιά του διάσημου μαέστρου και συνθέτη χάρισαν στους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας αγαπημένα αντικείμενα των γονιών τους.

Ειδικότερα, στον Κούπερ μία τσάντα του Μπερνστάιν ενώ στη Κάρεϊ Μάλιγκαν τον χρυσό αναπτήρα της μητέρας τους.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι έδωσαν το «πράσινο φως», ώστε να γίνουν γυρίσματα στο εξοχικό της οικογένειάς στο Φέρφιλντ.

«Ανοίξαμε κυριολεκτικά τις πόρτες μας στον Μπράντλεϊ και στο συνεργείο» είπε η Τζέιμι πρόσθέτοντας ότι ο Κούπερ φοράει στην ταινία ένα από τα μπουρνούζια του συνθέτη ενώ η Κάρεϊ ένα φόρεμα της μητέρας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προβολή της ταινίας ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν προχώρησε σε δηλώσεις εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών ενώ η Μάλιγκαν απουσίαζε. 

Το «Maestro» αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε επιλεγμένες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, προτού προβληθεί στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ