Κινηματογραφος

Πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας για το «Maestro» του Bradley Cooper

Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι, όμως, απών λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bradley Cooper
© EPA/JUSTIN LANE

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήθελε «απεγνωσμένα» να κάνει το «Maestro» πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) θα κάνει το «όνειρό του πραγματικότητα» αφού η δεύτερη σκηνοθετική του προσπάθεια με τίτλο «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν θα παρευρεθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης στις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του φεστιβάλ Αλμπέρτο Μπαρμπέρα (Alberto Barbera) στη βρετανική Guardian, ο πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός του «Maestro» ήθελε «απεγνωσμένα» να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ, όπως έγινε και με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Ένα αστέρι γεννιέται».

«Μέχρι στιγμής ο μόνος σκηνοθέτης που σίγουρα δεν θα είναι στη Βενετία είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, γιατί είναι επίσης και ο πρωταγωνιστής», δήλωσε ο Μπαρμπέρα. «Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε απεγνωσμένα η ταινία να είναι στη Βενετία, ότι ήταν το όνειρό του, αλλά δεν θέλει να έρθει λόγω της απεργίας, κάτι που φυσικά το καταλαβαίνω», πρόσθεσε.

Το «Maestro» του Bradley Cooper

Στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Κούπερ υποδύεται τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν (Leonard Bernstein). Η ταινία καταγράφει τη εκρηκτική σχέση ζωής μεταξύ του διάσημου συνθέτη και της συζύγου του Φελίσια Μοντεαλέγκρε (Felicia Montealegre), την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν(Carey Mulligan).

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Ματ Μπόμερ (Matt Bomer), Μάγια Θέρμαν-Χωκ (Maya Hawke), Σάρα Σίλβερμαν (Sarah Silverman), Σκοτ Έλις (Scott Ellis), Τζος Χάμιλτον (Josh Hamilton), Σαμ Νίβολα (Sam Nivola) και Μύριαμ Σορ (Miriam Shor).

Στην παραγωγή της ταινίας του Netflix συμμετέχει εκτός από τον ηθοποιό, οι Στίβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg), Μάρτιν Σκορσέζε (Martin Scorsese) και Τοντ Φίλιπς.

Maestro | Official Teaser | Netflix

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ