Κινηματογραφος

Το καστ του «Breaking Bad» στο πλευρό των απεργών του Χόλιγουντ

Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ στέλνουν μήνυμα στα μεγάλα στούντιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το καστ του «Breaking Bad» σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ηθοποιών του Χόλιγουντ - Η επανασύνδεση των Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ με αφορμή τις κινητοποιήσεις.
Άαρον Πολ και Μπράιαν Κράνστον στην πορεία διαμαρτυρίας στο Λος Άντζελες © YouTube/Hollywood Reporter

Το καστ του «Breaking Bad» σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ηθοποιών του Χόλιγουντ - Η επανασύνδεση των Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ με αφορμή τις κινητοποιήσεις.

Το καστ της σειράς «Breaking Bad», συμπεριλαμβανομένων των Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ, επανασυνδέθηκε πρόσφατα και κάλεσε τα στελέχη των στούντιο του Χόλιγουντ να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τους απεργούς ηθοποιούς.

«Θέλουμε να επιστρέψετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» είπε ο Κράνστον, ο οποίος υποδύθηκε τον Γουόλτερ Γουάιτ στη σειρά απευθυνόμενος προς την Ένωση Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τα στούντιο της Sony Pictures, στο Κάλβερ Σίτι, στην κομητεία Λος Άντζελες.

Ο Κράνστον συναντήθηκε με τον Άαρον Πολ και τον Τζέσι Πλίμονς και άλλους συναδέλφους του, με τους οποίους συμπρωταγωνίστησε στη σειρά «Breaking Bad» για να εκφράσουν τη στήριξή τους στη διαμαρτυρία της Ένωσης Ηθοποιών Αμερικής, SAG-AFTRA η οποία συντάχθηκε με την απεργία των Σεναριογράφων του Χόλιγουντ.

Και οι δύο Ενώσεις επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα που προκαλούνται από την κυριαρχία των υπηρεσιών streaming, οι οποίες έχουν αλλάξει όλες τις πτυχές της παραγωγής και των αμοιβών στον κλάδο.

Η επιτυχημένη σειρά του AMC, «Breaking Bad» έχει μεγάλη τηλεθέαση στο Netflix, αλλά οι πρωταγωνιστές της λένε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στις αμοιβές τους.

'Breaking Bad' & 'Better Call Saul' Casts Reunite on SAG-AFTRA & WGA Strike Picket Line | THR News

«Δεν τους κάνουμε εχθρούς. Δεν είναι κακοί. Αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους όλοι θα συνεργαστούμε για άλλη μια φορά κάποια στιγμή», είπε ο Κράνστον. «Θέλουμε απλώς να δουν την πραγματικότητα» ανέφερε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ