Κινηματογραφος

«The Killer»: Πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix

Στη δημοσιότητα και το poster της ταινίας που σηματοδοτεί την επιστροφή του Μάικλ Φασμπέντερ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Killer»: Πρώτο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ στο Netflix

Ντέιβιντ Φίντσερ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ «The Killer» - Όλα τα νεότερα για το φιλμ που θα προβληθεί στο Netflix - Το πόστερ της ταινίας

Το πρώτο τρέιλερ για το νέο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer» δόθηκε στη δημοσιότητα, δίνοντας μία πρώτη γεύση από την υπόθεση της ταινίας.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο Τσαρλς Παρνέλ πρωταγωνιστούν στη νεονουάρ ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός δολοφόνου που βρίσκεται σε αποδιοργάνωση.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται με τους εργοδότες του και τον εαυτό του σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel των Αλέξις Νολέντ και Λουκ Τζακαμόν, σε διασκευή του Άντριου Κέβιν Γουόκερ.

Στο πλευρό των δύο ηθοποιών πρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον, Άρλις Χάουαρντ και Σόφι Σάρλοτ.

THE KILLER | Official Teaser Trailer | Netflix

«The Killer»: Το πόστερ της ταινίας και η παγκόσμια πρεμιέρα στη Βενετία

Το «The Killer» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου πριν την προβολή του στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου.

Σηματοδοτεί την τελευταία συνεργασία του σκηνοθέτη με την πλατφόρμα μετά την εκτελεστική παραγωγή των τηλεοπτικών σειρών «House of Cards» και «Mindhunter» και τη σκηνοθεσία της ταινίας μεγάλου μήκους «Mank», μεταξύ άλλων.

Ντέιβιντ Φίντσερ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το θρίλερ «The Killer» - Όλα τα νεότερα για το φιλμ που θα προβληθεί στο Netflix - Το πόστερ της ταινίας.
Το πόστερ του «The Killer» εμπνέεται από τη graphic novel αισθητική στην οποία βασίζεται το σενάριο της ταινίας © The Fincher Analyst

Πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του νουάρ φιλμ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ «The Killer» κυκλοφόρησε παράλληλα και την πρώτη της επίσημη αφίσα, μέσω του The Fincher Analyst.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Ο πρωταγωνιστής του «The Killer» Μάικλ Φασμπέντερ έχει απουσιάσει από την οθόνη τον τελευταίο καιρό, αφού ξεκίνησε να ασχολείται με τους αγώνες αυτοκινήτου το 2017. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην ταινία του 2019 «X-Men: Dark Phoenix», στο πλευρό των Σόφι Τέρνερ και Τζέιμς Μακαβόι, όπως αναφέρει το Variety.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ