TV + Series

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο

Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς «Sex Education» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix: Όλες οι σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο.
© Netflix

Netflix: Όλες οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο.

Ο Σεπτέμβρης μπήκε και αφήνουμε το καλοκαίρι πίσω μας και επίσημα. Οι περισσότεροι γυρίζουν από την άδεια με το αίσθημα της μελαγχολίας και έχοντας ακόμα νωπές στις αναμνήσεις τους τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στους προορισμούς που επέλεξαν. Μαζί με τον νέο μήνα όμως έρχονται οι νέες παραγωγές της διαδικτυακής πλατφόρμας του Netflix, για να βοηθήσουν στην προσαρμογή μετά τις διακοπές. Ξεχωρίζουν φυσικά η νέα σεζόν του «Sex Education», ο τρίτος κύκλος της σειράς «Top Boy» και επιστροφή του Ουές Άντερσον με την ταινία του «The Wonderful Story of Henry Sugar». 

Σειρές του Netflix

01/09/2023

Love is Blind: After the Altar: Σεζόν 4
Το «Love is Blind» είναι ένα παραδοσιακό ριάλιτι σόου που πολλοί παρακολουθούν μετά μανίας στην τηλεόραση και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο Netflix. Άγνωστοι μεταξύ τους συμμετείχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ώστε να βρουν τον έρωτα και το ταίρι τους στη ζωή. Στην τέταρτη σεζόν μοιράζονται το τι έχει συμβεί στη ζωή τους μετά τον χρόνο τους στην κάψουλα. Τελικά ο έρωτας είναι τυφλός;

Love is Blind: After the Altar: Σεζόν 4
© Netflix

06/09/2023

6ixtynin9: The Series
Το «6ixtynin9» έχει υπάρξει ταινία που έκανε την πρεμιέρα της το 1999 και, σύμφωνα με αναφορές της εποχής, αποτέλεσε τότε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στις εκείνη τη χρονιά. Πλέον το 2023 η σειρά του Netflix έρχεται να πει ξανά την ιστορία μίας γυναίκας που χάνει τη δουλειά της και όλη η ζωή της αλλάζει μόλις βρίσκει ένα μυστηριώδες πακέτο στο χαλάκι του σπιτιού.

6ixtynin9 The Series | Official Trailer | Netflix

07/09/2023

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 5 (Virgin River: Season 5)
Αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της πλατφόρμας και μπαίνει αισίως στον πέμπτο κύκλο της. Η ιστορία ξεκίνησε με τη νοσοκόμα Melinda Monroe να ψάχνει μία καινούργια αρχή στη ζωή της και έτσι μετακομίζει από το Λος Άντζελες σε μία ήσυχη τοποθεσία στη Βόρεια Καλιφόρνια. Στην πέμπτη σεζόν η πόλη γνωρίζει νέες απειλές από μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια και οι πρωταγωνιστές έχουν πολλές αλλαγές στη ζωή τους. Στους κεντρικούς ρόλους θα βρεις την Αλεξάντρα Μακέμπριτζ (This Is Us) και τον Μάρτιν Χέντερσον (Smokin' Aces, X, The Ring).

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι: Σεζόν 5 (Virgin River: Season 5)
© Netflix

07/09/2023

Top Boy: Season 3
Μία από τις σειρές που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό του Netflix. Το «Top Boy» τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Οι ιστορίες του Dushaine και του Sully στα σοκάκια του Λονδίνου είναι στο επίκεντρο. Η σειρά ξεκίνησε το 2011 και σχεδόν δέκα χρόνια μετά το Netflix χρηματοδότησε το εγχείρημα με νέα επεισόδια. Ο Sully πλέον αναλαμβάνει τα ηνία και ο Dushaine κάνει στην άκρη την ώρα που νέες απειλές από εχθρούς έρχονται στο διάβα τους.

Top Boy
© Netflix

07/09/2023

Καλό μου Παιδί (Dear Child)
Πρεμιέρα για τη νέα παραγωγή από τη Γερμανία, που έχει παράδοση στις καλές σειρές τα τελευταία χρόνια (Dark, Dogs of Berlin). Μία γυναίκα δραπετεύει από το μέρος στο οποίο κρατούνταν και αναφέρει στις αρχές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για μια εξαφάνιση που έλαβε χώρα 13 χρόνια πριν. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μπορεί κάποιος να εντοπίσει την Τζουλίκα Τζένκινς από το «Dark» και τη μικρή Νέιλα Σούμπερτ από το «Bird Box: Barcelona».

Dear Child | Official Trailer | Netflix

15/09/2023

The Club: Season 2
Η σειρά τούρκικης παραγωγής έκλεψε τις εντυπώσεις πέρυσι με την εναρκτήρια σεζόν της. Απέσπασε αποθεωτικές κριτικές και ο κόσμος την αγάπησε, καθώς αποτυπώνει με μεγάλη επιτυχία την εποχή της δεκαετίας του 1950. Χωρίς τον άντρα της πλέον, η Rasel μεγαλώνει την κόρη της στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης με τη βοήθεια της μητέρας της. Η σχέση τους όμως δοκιμάζεται από την απώλεια και την προδοσία. Μένει να δούμε αν ο δεύτερος κύκλος θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ποιότητας με τον πρώτο.

The Club: Season 2
© Netflix

08/09/2023

Πωλείται στο Όραντζ Κάουντι: Σεζόν 2 (Selling The OC: Season 2)
Ακόμα ένα ριάλιτι που έρχεται στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο. Αυτή τη φορά δεν έχει καμία σχέση με το να βρει κάποιος τον έρωτα αλλά με τον ανερχόμενο τομέα του real estate. Στο επίκεντρο είναι οι μεσίτες του Ομίλου Oppenheim οι οποίοι άνοιξαν πρόσφατα το νέο τους γραφείο στην Καλιφόρνια. Στα νέα επεισόδια γνωρίζουν έναν νέο συνεργάτη και προσπαθούν να μείνουν προσηλωμένοι σε καυτές φήμες και περιστατικά που έρχονται.

Πωλείται στο Όραντζ Κάουντι: Σεζόν 2 (Selling The OC: Season 2)
© Netflix

21/09/2023

Sex Education: Season 4
Ίσως η σειρά που περιμένουν άπαντες. Μετά από τη μεγάλη αναμονή μία από τις ναυαρχίδες της πλατφόρμας τα τελευταία χρόνια επιστρέφει με νεά επεισόδια. Το «Sex Education» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αυτή την περίοδο και φυσικά αναμένεται από πολλούς φαν της. Ο σεξοθεραπευτής Otis προσπαθεί να μπει σε μία νέα σειρά μετά τη φυγή της Maeve και το κλειστό Mooredale. Βρίσκει νέα στέγη για τη δράση του στο κολέγιο Caventis, όμως εκεί δεν είναι ο μοναδικός σεξοθεραπευτής.

Sex Education: Season 4 | Official Teaser | Netflix

22 & 29/09/2023

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 5 (Love Is Blind: Season 5)
Με τον τρόπο που αρχίζει ο μήνας, με τον ίδιο τρόπο τελειώνει κιόλας. Ακόμα ένας κύκλος του «Love is Blind». Αυτή τη φορά το φορμάτ είναι αυτό που γνωρίζουμε και αγάπησαν οι φίλοι του πολυσυζητημένου ριάλιτι. Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους βρίσκονται και πάλι στο σπίτι με σκοπό να ερωτευτούν και να βρουν το ταίρι τους.

Love is Blind Season 5 | Official First Look | Netflix

Ταινίες του Netflix

14/09/2023

Μια Φορά κι έναν Καιρό Έγινε ένα Έγκλημα (Once Upon a Crime)
Μια ιδιαίτερη live action ταινία κάνει πρεμιέρα στο Netflix και αναβιώνει τον μύθο της Κοκκινοσκουφίτσς. Η παραγωγή είναι από την Ασία και είναι βασισμένη στο θρυλικό παιδικό παραμύθι, το οποίο εξιστορείται με έναν εναλλακτικό τρόπο. Έχοντας πάει στον παραμυθένιο γάμο της Σταχτοπούτας, η Κοκκινοσκουφίτσα θα χρειαστεί να λύσει ένα μυστήριο. Θα καταφέρει να βρει τη λύση πριν έρθουν τα μεσάνυχτα;

Once Upon a Crime | Official Trailer | Netflix

15/09/2023

Η Απίθανη Πιθανότητα του Έρωτα με την Πρώτη Ματιά (Love at First Sight)
Μια κλασική ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές δύο άγνωστους, οι οποίοι ξεκινάνε από την Αμερική και γνωρίζονται τυχαία σε μία πτήση με προορισμό το Λονδίνο. Οι πιθανότητες να ξαναβρεθούν είναι πραγματικά ελάχιστες σε μία τόσο αχανής πόλη όπως η πρωτεύουσα της Αγγλίας αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Η Βανέσα Κάνσβιλ σκηνοθετεί μετά από την επιτυχημένη σειρά «The Thirteen», ενώ πρωταγωνιστούν οι Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον (Five Feet Apart) και Μπέν Χάρντι (X – Men: Apocalypse, Bohemian Rhapsody, 6 Underground).

Love at First Sight | Official Trailer | Netflix

27/09/2023

Στα Βήματα του Αδερφού 2 (Street Flow 2)
Εν αναμονή της σειράς Lupin και του τρίτου κύκλου της τον Οκτώβριο, να μία γαλλική παραγωγή που ίσως γεμίσει το κενό μέχρι τότε. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία και συνέχεια της πρώτης που βγήκε το 2019. Για μία ακόμα φορά τα αδέρφια Traore προσπαθούν να επιβιώσουν στα σκληρά και μερικά από τα πιο κακόφημα σοκάκια του Παρισιού. Η Λέιλα Σάι σκηνοθετεί για ακόμα μία φορά και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται η Τζωρτζίνα Ελίζαμπεθ Οκόν από τα «Black Panther» και «Woman King».

Έρχεται σύντομα

Η Υπέροχη Ιστορία του Χένρι Σούγκαρ (The Wonderful Story of Henry Sugar)
Άγνωστο ακόμα το πότε αλλά σίγουρα μέσα στον Σεπτέμβριο έρχεται στο Netflix η πολυαναμενόμενη ταινία του Οουές Άντερσον. Όπως πάντα η ιστορία είναι ιδιαίτερη με το φιλμ να ακολουθεί τον Henry Sugar, ο οποίος μπορεί να προβλέπει το μέλλον μέσα από αντικείμενα και χάρη σε ένα βιβλίο που έκλεψε. Τα λόγια είναι περιττά για τους κεντρικούς ρόλους. Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρούπερτ Φριντ, Ραλφ Φιένες, Μπεν Κίνγσλεϊ, Ντεβ Πατέλ και ο συμπαθέστατος Ρίτσαρντ Αγιοάντ από τη σειρά «The IT Crowd». Η ταινία πρόκειται για μία νέα έκδοση εκείνης του Ρόναλντ Νταλ. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ουές Άντερσον κάνει κάτι παρόμοιο μετά το «Fantastic Mr Fox» το 2009.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

06/09/2023

Θηρευτές (Predators)
Τα ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα με θέμα το ζωικό βασίλειο έχουν την τιμητική τους σχεδόν κάθε μήνα. Στο συγκεκριμένο παρουσιάζεται ότι ακριβώς μας προϊδεάζει και ο τίτλος του δηλαδή οι θηρευτές. Έξι διαφορετικά ζώα και οι συνήθειες μαζί με τον τρόπο που κυνηγάνε μαγνητίζουν τα βλέμματα των φίλων του είδους. Αν αυτό δεν σας φτάνει, τότε αξίζει να αναφερθεί πως ο Τομ Χάρντι είναι στον ρόλο του αφηγητή.

Predators | Official Trailer | Netflix

06/09/2023

Έσο Έτοιμος: Οι Μυστικοί Φάκελοι των Προσκόπων της Αμερικής (Scout's Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America)
Ο θεσμός των Προσκόπων καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών νεαρών αγοριών παγκοσμίως ακόμα και σήμερα. Οι φιλίες μαζί με την περιπέτεια αποτελεί ένα πολύ ωραίο συνδυασμό για τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον προσκοπισμό πραγματοποιώντας νοσηρά εγκλήματα. Σε αυτό το αντικείμενο παρουσιάζονται ντοκουμέντα από συντονισμένες σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποιήσεις σε προσκόπους στην Αμερική και ο αντίκτυπος, που δημιουργήθηκε εξαιτίας αυτών. Ο δημιουργός Μπράιν Νακμπέργκερ είναι υπεύθυνος για μία σειρά από πολύ ποιοτικά εγχειρήματα όπως οι μίνι σειρές «Turning Point», «The Trials of Gabriel Fernanez» και πολύ επιτυχημένα ντοκιμαντέρ όπως τα «We Are Legion» και «The Internet’s Own Boy».

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America | Official Trailer | Netflix

08/09/2023

Ιστορίες Κατασκοπείας (Spy Ops)
Οι ιστορίες κατασκοπείας έχουν ένα μεγάλο κοινό από πίσω τους και δεν είναι τυχαίο πως όλες οι παραγωγές γύρω από αυτές έχουν πάρα πολλούς θεατές. Αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη έρχονται αληθινά περιστατικα από τους πράκτορες της MI6 και CIA και ίσως μερικές από αυτές να βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Τα γεγονότα αφορούν διάσημες υποθέσεις, ενώ μεγάλες και εκτενείς αναφορές γίνονται για τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Spy Ops | Official Trailer | Netflix

15/09/2023

Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου: Σεζόν 7 (Inside the World’s Toughest Prisons: Season 7)
Όταν η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ έκανε την πρεμιέρα της το 2016, κανείς δεν περίμενε πως θα έχει αυτή την επιτυχία και πλέον μπαίνουμε αισίως στην 7η σεζόν της. Ένα από τα εκπληκτικά συστατικά του ντοκιμαντέρ εκτός από τις πληροφορίες που δίνει στο κοινό για τη ζωή στη φυλακή, είναι πως οι αφηγητές είναι άνθρωποι που έχουν εκτίσει μεγάλες ποινές μέσα στα κελιά.

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 7 | Official Trailer | Netflix

27/09/2023

Επαφές (Encounters)
Ένα από τα ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση και ταλανίζουν τον ανθρώπινο νου εδώ και πολλά χρόνια, είναι για το αν υπάρχει ζωή έξω από τα όρια του πλανήτη μας. Πολλές φορές μάλιστα η ανάγκη μας για μία απάντηση σε αυτό το ζήτημα, κάνει πολλούς να αναφέρουν πως έχουν παρατηρήσει παράξενα αντικείμενα στον ουρανό, που ίσως σχετίζονται με την ύπαρξη εξωγήινων. Πόσα από αυτά όμως είναι αληθινά και ποια ήταν με βεβαιότητα ένα αποκύημα της φαντασίας του ανθρώπινου μυαλού; Το ντοκιμαντέρ αυτό ίσως δώσει κάποιες απαντήσεις.

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

07/09/2023

Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος: Σεζόν 3 (Kung Fu Panda: The Dragon Knight: Season 3)
Σε έναν αγώνα δρόμου για να καταστρέψουν μια για πάντα τα πανίσχυρα όπλα Τιανσάνγκ, οι Ιππότες Δράκοι έρχονται αντιμέτωποι με εχθρούς τόσο οικείους όσο και απροσδόκητους.

29/09/2023

Power Rangers Cosmic Fury
Όταν ο άρχοντας Ζεντ επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, η ομάδα Κόσμικ Φιούρι πολεμά τον αυτοκράτορα του κακού, έχοντας την αποστολή να σώσει το σύμπαν όπως το ξέρουμε.

Μην χάσετε επίσης

04/09/2023

  • Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση (Fifty Shades Freed)
  • Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι (Fifty Shades Darker)

15/09/2023

  • Eurotrip
  • Σικάγο (Chicago)
  • Fight Club
  • Έρωτας στην Τύχη (Just My Luck)
  • Η Κατάσταση των Πραγμάτων (State of Play)
  • Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley)
  • Hellboy: Ο Ήρωας της Κόλασης (Hellboy)
  • Evolution

17/09/2023

  • Μπλε Βάλτος Blue (Bayou)

21/09/2023

  • Ghostbusters: Afterlife

25/09/2023

  • American Underdog: The Kurt Warner Story

30/09/2023

  • Sonic the Hedgehog 2

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ