Κινηματογραφος

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Napoleon» σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ

Θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από την ταινία Napoleon
Σκηνή από την ταινία Napoleon © Imdb

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Napoleon» σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ - Θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου

Δόθηκε στην δημοσιότητα από τις Sony και Apple το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης παραγωγής «Napoleon», σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος Χοακίν Φίνιξ στον ομώνυμο ρόλο.

Οπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη το «Napoleon» είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και στη γρήγορη, αδίστακτη ανάβασή του ως αυτοκράτορας, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του Ιωσηφίνα, της μοναδικής αληθινής του αγάπης. Η ταινία αποτυπώνει τις περίφημες μάχες του Ναπολέοντα, την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του. Στο ρόλο της μοναδικής του αγάπης η Βανέσα Κίρμπι, ενώ το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ, Λουντιβίν Σανιέ, Μπεν Μάιλς και Φιλ Κόρνγουελ.

Napoleon — Official Trailer

Ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης συνεργάζεται ξανά για τις ανάγκες του σεναρίου με τον Ντέιβιντ Σκάρπα ενώ συμμετέχει και στην παραγωγή μαζί με τους Μάρκ Χάφαμ, Χοακίν Φίνιξ και Κέβιν Γουόλς.

Σύμφωνα με το Variety, το «Napoleon» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί από την streaming υπηρεσία του Apple TV+.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ