Κινηματογραφος

«Dune Part Τwo»: Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αντιμέτωπος με τον Αυτοκράτορα και τους Χάρκονεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η Zendaya πρωταγωνιστούν στο «Dune: Part Two»
© Facebook/Dune Movie

«Dune Part Τwo»: Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2023

Ένα σκηνικό πολέμου αποτυπώνεται στο δεύτερο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία «Dune: Part Two», με πρωταγωνιστές τους Τιμοτέ Σαλαμέ και Ζεντάγια.

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο Paul Atreides (Τιμοτέ Σαλαμέ) και η μητέρα του Jessica (Ρεμπέκα Φέργκιουσν) κατέφυγαν στην έρημο Arrakis μετά τη σφαγή της υπόλοιπης οικογένειάς τους από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, τον Οίκο Harkonnen, ο οποίος έχει την υποστηρίξη του παντοδύναμου Αυτοκράτορα.

Τι είδαμε στο τρέιλερ

Για πρώτη φορά, στο νέο τρέιλερ για τη δεύτερη ταινία βλέπουμε τον Κρίστοφερ Γουόλκεν στον ρόλο του Αυτοκράτορα Shadam IV.

«Ο πατέρας σου ήταν ένας αδύναμος άνθρωπος», λέει ο Αυτοκράτορας στον Paul. Η ελπίδα του Paul για εκδίκηση στηρίζεται στους Fremen που ζουν στην έρημο, οι οποίοι είναι αμοιβαίοι εχθροί με τους Harkonnen.

Dune: Part Two | Official Trailer 2

Ευτυχώς γι' αυτόν, οι Bene Gesserit φύτεψαν τους σπόρους της θρησκευτικής προφητείας στον Arrakis πριν από πολύ καιρό, και έτσι για τους αληθινούς πιστούς όπως ο Stilgar (Χαβιέ Μπαρδέμ), ο Paul μοιάζει τώρα με την εκπλήρωση των ονείρων τους - ειδικά όταν αποδείξει ότι μπορεί να ιππεύσει ένα γιγάντιο σκουλήκι.

Αλλά δεν είναι όλοι τόσο σίγουροι. «Αυτή η προφητεία είναι ο τρόπος με τον οποίο μας υποδουλώνουν» φωνάζει η Chani (Zendaya) σε ένα σημείο.

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύετε. Εγώ πιστεύω», ανταπαντά ο Stilgar σε άλλο σημείο.

Τελικά, ο Paul Atreides θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον πρίγκιπα του Οίκου Χάρκονεν (στον ρόλο ο Όστιν Μπάτλερ).

Η ταινία κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου 2023.

Με πληροφορίες από Entertainment Weekly

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ