Κινηματογραφος

«Δεν αισθάνομαι μποϊκοταρισμένος από το Χόλιγουντ, γιατί δεν με νοιάζει» - Ο Τζόνι Ντεπ έδωσε απαντήσεις από τις Κάννες

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απουσία του από τις κινηματογραφικές παραγωγές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή του Μοντιλιάνι
Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί ταινία για τη ζωή του Μοντιλιάνι © EPA/POOL

Τζόνι Ντεπ: «Δεν αισθάνομαι μποϊκοταρισμένος από το Χόλιγουντ, γιατί δεν με νοιάζει» - Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απουσία του από τις κινηματογραφικές παραγωγές

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες για την ταινία "Jeanne du Barry", ένα δράμα εποχής που άνοιξε το 76ο φεστιβάλ κινηματογράφου. Η ταινία, στην οποία υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο XV, σηματοδοτεί τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του ηθοποιού εδώ και τρία χρόνια, μετά τις δικαστικές διαμάχες του με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Καθώς επανήλθε στο προσκήνιο, ο Ντεπ φάνηκε να έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την πολυετή απουσία του από τις ταινίες του Χόλιγουντ.

«Αν αισθάνθηκα μποϊκοταρισμένος από το Χόλιγουντ; Θα πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μην πεις από μέσα σου: "Όχι. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Είναι ένα κακό αστείο"», δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης για την ταινία.

«Όταν σου ζητούν να παραιτηθείς από μια ταινία που κάνεις εξαιτίας ενός γεγονότος που είναι απλώς εικασίες και κατηγορίες που αιωρούνται στον αέρα, ναι, αισθάνεσαι μποϊκοταρισμένος. Αλλά δεν αισθάνομαι μποϊκοταρισμένος από το Χόλιγουντ, γιατί δεν σκέφτομαι το Χόλιγουντ», συνέχισε ο Ντεπ.

«Είναι μια παράξενη, αστεία εποχή όπου όλοι θα ήθελαν να είναι ο εαυτός τους, αλλά δεν μπορούν. Πρέπει να συμφιλιωθούν με το πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά τους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ