Κινηματογραφος

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι γίνεται πράκτορας Έλβις στη νέα κωμωδία του Netflix

Το teaser που είδε το φως της δημοσιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου ΜακΚόναχι
Μάθιου ΜακΚόναχι © EPA/DAN HIMBRECHTS

Μάθιου ΜακΚόναχι: Θα υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ σε μορφή... πράκτορα - Η νέα κωμωδία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες του Netflix.

Ο Έλβις κουβαλάει πολλά στις αποσκευές του στην επερχόμενη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες του Netflix.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θα υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ -- τον Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ την ημέρα, o οποίος όμως τις νύχτες μετατρέπεται σε έναν δυναμικό πράκτορα που συμμετέχει σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα κατασκοπείας για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκοτεινών δυνάμεων που απειλούν τις ΗΠΑ.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς, με τον Έλβις να προσπαθεί να σώσει τη χώρα του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να εξισορροπήσει την καριέρα του.

AGENT ELVIS | Official Teaser | Netflix

Ταυτόχρονα δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι μυστικός πράκτορας και το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο. «Κάθε τόσο, ο άνθρωπος καταφέρνει το αδύνατο», λέει ο ΜακΚόναχι ως Έλβις στο teaser. «Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος με ένα όνειρο».

Ο «Πράκτορας Έλβις» είναι το πρώτο έργο κινουμένων σχεδίων για ενήλικες από τη Sony Pictures Animation και παράγεται σε συνεργασία με την Authentic Brands Group και την Titmouse. Ο ΜακΚόναχι είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά.

Άλλα μέλη του καστ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ο «Πράκτορας Έλβις» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ