Κινηματογραφος

«Joker: Folie À Deux»: H πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας

«Το αγόρι μας», έγραψε στη λεζάντα o σκηνοθέτης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χοακίν Φίνιξ ως Joker
Ο Χοακίν Φίνιξ ως Joker © IMDB

Joker: Follie à Deux - Χοακίν Φοίνιξ: Κυκλοφόρησε η πρώτη του φωτογραφία ως Τζόκερ

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς κήρυξε και επίσημα την έναρξη της νέας εποχής, με μία φωτογραφία του Xοακίν Φίνιξ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα έχει πάρει θέση για ξύρισμα με πολλά σημάδια στο κορμί του.

Ο Χοακίν Φοίνιξ και η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς και μάλιστα, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία του ηθοποιού.

Είναι το πρώτο στιγμιότυπο που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα της ταινίας και δείχνει τον «Άρθουρ Φλεκ» να ξυρίζεται. «Το αγόρι μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram για τον ηθοποιό που αγάπησε το κοινό από την ερμηνεία του στο «Joker».

Το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή),

Ως γνωστόν, ο ίδιος ο Φίνιξ είχε δείξει ενδιαφέρον να επιστρέψει πίσω στον ρόλο του Joker. Ο ηθοποιός περιέγραψε τον εμβληματικό χαρακτήρα ως «έναν ενδιαφέροντα τύπο», δηλώνοντας ότι «υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτόν τον τύπο και θα μπορούσαμε [να τον εξερευνήσουμε] περισσότερο. Αλλά αν θα το κάνουμε ποτέ; Δεν ξέρω».

Η πρώτη ταινία συγκέντρωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο διεθνές box office και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αποσπώντας 2 Χρυσά Αγαλματίδια: αυτό του Α’ Ανδρικού Ρόλου (Χοακίν Φίνιξ) και Πρωτότυπης Μουσικής (Χίλντουρ Γκουντναντότιρ). 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ