Κινηματογραφος

O Τζέισον Μομόα ξεγυμνώθηκε ξανά - Με χαβανέζικo μάλο και γυμνά οπίσθια στο Instagram

«Μπαίνω στο πετσί του ρόλου, μαυρίζω τον άσπρο μου κ&%λο», εξηγεί ο 43χρονος σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέισον Μομόα: Ο 43χρονος σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο Instagram νέα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με παραδοσιακή περιβολή της Χαβάης.
Ο Τζέισον Μομόα εμφανίστηκε ξανά με παραδοσιακό χαβανέζικο μάλο © Instagram / Jason Momoa

Τζέισον Μομόα: Ο 43χρονος σταρ του Χόλιγουντ δημοσίευσε στο Instagram νέα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με παραδοσιακή περιβολή της Χαβάης.

Ο Τζέισον Μομόα τείνει να καθιερώσει το μάλο, παραδοσιακό ένδυμα της Χαβάης, ως νέο αγαπημένο του αξεσουάρ.

Ο γεννημένος στη Χονολουλού σταρ του «Aquaman», ο οποίος είπε στο σόου του Τζίμι Κίμελ την περασμένη εβδομάδα ότι έχει αρχίσει να φοράει το ρούχο κάθε μέρα ως μέρος της προετοιμασίας του για τα γυρίσματα της επερχόμενης σειράς του Apple TV+ «Chief of War», μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram φορώντας το μάλο.

Ο 43χρονος ηθοποιός δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες και βίντεο ντυμένος με την τοπική περιβολή, καθώς ξεναγούσε τον αθλητή πολεμικών τεχνών Γκόρντον Κινγκ Ράιαν στο νησί και μάλιστα τον έπεισε να φορέσει και εκείνος το μάλο και να κάνει ένα όμοιο τατουάζ στον μηρό.

«Είχα τη χαρά να γνωρίσω αυτούς τους δύο», έγραψε ο Μομόα στη λεζάντα του στο Instagram. «Ήταν καταπληκτικό. Καλώς ορίσατε στην Οχάνα μου» (σ.σ. οικογένεια στα χαβανέζικα).

Ο Ράιαν μοιράστηκε επίσης το βίντεο στη δική του σελίδα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Γνώρισα έναν τρελό ντόπιο, έκανα τατουάζ».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Τζέισον Μομόα στο «Jimmy Kimmel Live» την περασμένη Τετάρτη, ο ηθοποιός είπε στον παρουσιαστή ότι το τελευταίο διάστημα φορά συνεχώς το μάλο.

«Μόλις ετοιμαζόμουν για τον ρόλο, γιατί μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί του χαρακτήρα μου, οπότε μαύριζα τον άσπρο μου κ$#ο», είπε ο Μομόα στον Τζίμι Κίμελ αναφερόμενος στην πρώτη φορά που μοιράστηκε φωτογραφίες του φορώντας το μάλο σε μια πρόσφατη εκδρομή για ψάρεμα.

«Θεέ μου, ναι. Στην πραγματικότητα δεν μου αρέσει να φοράω ρούχα πια», είπε ο Τζέισον Μομόα όταν ο Κίμελ ρώτησε αν το μάλο είναι άνετο. «Είμαι σε αυτό κάθε μέρα. Το φοράω όλη την ώρα».

Slumberland | Official Trailer | Netflix

Η νέα ταινία του Τζέισον Μομόα με τίτλο «Slumberland», κάνει πρεμιέρα στο Netflix σήμερα, 18 Νοεμβρίου.

(Με πληροφορίες του People)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ