Κινηματογραφος

Νέες κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι στη Βρετανία για σεξουαλική επίθεση

Ο ηθοποιός είχε αθωωθεί για την υπόθεση του Άντονι Ραπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέβιν Σπέισι: Κατηγορίες για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα
Ο Κέβιν Σπέισι © EPA

Κέβιν Σπέισι: Κατηγορίες για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα

Ο Κέβιν Σπέισι είναι αντιμέτωπος με επτά νέα σεξουαλικά αδικήματα καθώς κατηγορείται από τις βρετανικές αρχές για μια σειρά επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα.  

Δημοσίευμα του Variety υποστηρίζει ότι οι νέες κατηγορίες σε βάρους του 64χρονου ηθοποιού προέκυψαν μετά από σχετική έρευνα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS).

«Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, για μία σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004», δηλώνει η Rosemary Ainslie, επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Εγκλήματος του CPS, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety. 

H Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει επίσης διατάξει την προσθήκη κατηγορίας για την πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η αρχή της κατηγορίας ακολουθεί την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Κέβιν Σπέισι: Είχε αθωωθεί για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης απεφάνθη προ μηνός ότι ο Σπέισι δεν παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια τον συνάδελφό του Άντονι Ραπ, όπως τον κατηγορούσε ο τελευταίος. Το σώμα των ενόρκων απέρριψε τους ισχυρισμούς του Άντονι Ραπ, ο οποίος αξίωνε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στα τέλη Οκτωβρίου 2017, στις αρχές του κινήματος #MeToo με τον καταιγισμό αποκαλύψεων για σεξουαλικές επιθέσεις στον χώρο του θεάματος. Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του Κέβιν Σπέισι, με αποτέλεσμα ο αστέρας του Χόλιγουντ να τεθεί στο περιθώριο.

Ο Κέβιν Σπέισι ως γνωστόν έχασε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «House of Cards» και υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημίωση 31 εκατομμυρίων δολαρίων στους παραγωγούς για διαφυγόντα κέρδη.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ