Κινηματογραφος

«Black Panther: Wakanda Forever»: Στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της ταινίας (βίντεο)

Πότε κάνει πρεμιέρα

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Black Panther: Wakanda Forever»: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του σίκουελ. Όσα γνωρίζουμε για την ταινία της Marvel.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (03/10), το μέλλον του λαού της Wakanda διακυβεύεται, καθώς το βασίλειο προσπαθεί να βρει τον βηματισμό του μετά τον θάνατο του βασιλιά T’Challa (Τσάντγουικ Μπόουζμαν), ενώ καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή. Η βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku και η Okoye ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν την πατρίδα τους.

Η Marvel αποδίδει φόρο τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Black Panther και πέθανε το 2020 σε ηλικία 43 ετών, αναδεικνύοντας την κληρονομιά του ηθοποιού στη δεύτερη ταινία. Πιο συγκεκριμένα , ο ρόλος του T’Challa δεν θα επανεκτελεστεί και ο χαρακτήρας δεν θα αναδημιουργηθεί ψηφιακά.

Αντιθέτως, θα δημιουργηθεί ένας νέος χαρακτήρας. Το νέο κοστούμι του Black Panther είναι εκεί, αλλά η ταυτότητα του ήρωα δεν αποκαλύπτεται ακόμα.

Παράλληλα με το τρέιλερ, η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη αφίσα του σίκουελ, με τη Shuri να βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο της εικόνας, έχοντας στο φόντο τη μάσκα του Black Panther.