- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζόνι Ντεπ θα σκηνοθετήσει ταινία για τον διάσημο Ιταλό ζωγράφο Αμεντέο Μοντιλιάνι - Παραγωγός ο Αλ Πατσίνο
Επιστροφή στη σκηνοθεσία μετά από 25 χρόνια και το «The Brave» με τον Μάρλον Μπράντο
Ταινία για τον Αμεντέο Μοντιλιάνι, που πέθανε σε ηλικία 35 ετών θα είναι η πρώτη σκηνοθεσία του Ντεπ και θα είναι ο παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Αλ Πατσίνο.
Ο Τζόνι Ντεπ θα σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία για τον Αμεντέο Μοντιλιάνι, τον διάσημο Ιταλό ζωγράφο που πέθανε σε συνθήκες φτώχειας το 1920, αλλά στη συνέχεια έγινε διάσημος για τους πίνακές του με γυμνά πρόσωπα και άκρα.
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ντεπ θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας μαζί με τον ηθοποιό Al Pacino, ο οποίος προσπάθησε και απέτυχε να κάνει πραγματικότητα μια βιογραφία του Μοντιλιάνι σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορσέζε τη δεκαετία του 1980. Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για το καστ, αλλά καθώς ο Μοντιλιάνι πέθανε σε ηλικία 35 ετών είναι απίθανο κάποιος από τους δύο ηθοποιούς να υποδυθεί τον καλλιτέχνη.
Η ταινία θα διασκευαστεί από το θεατρικό έργο του Dennis McIntyre Μοντιλιάνι, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1979: διαδραματίζεται το 1916 κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης περιόδου στη ζωή του καλλιτέχνη και πρωταγωνιστούν οι συνάδελφοι καλλιτέχνες Maurice Utrillo και Chaïm Soutine, καθώς και η ποιήτρια Beatrice Hastings που ήταν ερωμένη (και μοντέλο) του Μοντιλιάνι εκείνη την εποχή. Θα είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Ντεπ ως σκηνοθέτης, 25 χρόνια μετά το γουέστερν "The Brave" του 1995, στο οποίο πρωταγωνίστησε δίπλα στον Marlon Brando.
Ο Ντεπ δήλωσε: "Το έπος της ζωής του κ. Μοντιλιάνι είναι ένα έπος που είναι απίστευτη τιμή για μένα να το μεταφέρω στην οθόνη ... Ήταν μια ζωή με μεγάλες δυσκολίες, αλλά τελικά με θρίαμβο - μια καθολικά ανθρώπινη ιστορία με την οποία όλοι οι θεατές μπορούν να ταυτιστούν".
Η παραγωγή της ταινίας γίνεται από τον ευρωπαϊκό βραχίονα της εταιρείας παραγωγής Infinitum Nihil του Ντεπ, και ακολουθεί την «δουλειά» του Ντεπ ως Λουδοβίκος XV στην ταινία Jeanne du Barry, μια βιογραφία σε σκηνοθεσία της Maïwenn, καθώς ο Ντεπ επιδιώκει να επιστρέψει στις κινηματογραφικές δουλειές μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης δυσφήμισης μεταξύ αυτού και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άθλος του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα
Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία έχει προκαλέσει διχασμό
Τον ρόλο του νεαρού Σταλόνε αναλαμβάνει ο Άντονι Ιπολίτο
«Ο κινηματογράφος ίσως έφτασε στο απόγειό του με αυτό το επικό μπλοκμπάστερ» - Βαθμολογία 96% στο Rotten Tomatoes
Μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2028 η πρεμιέρα
19 χρόνια animation με καλεσμένους-έκπληξη και μοναδικές προβολές
Την πληροφορία γνωστοποίησε ο επί χρόνια εκπρόσωπός του, Φίλιπ Γκρεντζ
Τι είπε ο γνωστός σκηνοθέτης για τον συνάδελφό του
Πενήντα ταινίες που γυρίστηκαν ταυτόχρονα και είναι όλες τους σπουδαίες: Πώς έγινε αυτό;
Ο Κρίστοφερ Νόλαν μετατρέπει το ομηρικό έπος σε μια ιστορία τραύματος, ενοχής και ηθικής αποκατάστασης
Περιπλάνηση στους δρόμους του Παρισιού με τη Φανί Αρντάν
Κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 28 Αυγούστου - Με Μισέλ Μόναχαν και Άνταμ Σκοτ
Το κινηματογραφικό έπος έρχεται στις αίθουσες με μηνύματα για θριαμβευτική πορεία στο box office
Η δυστοπική περιπέτεια επιβίωσης έρχεται στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου
Γιατί η συζήτηση γύρω από το casting της Οδύσσειας λέει περισσότερα για εμάς παρά για τον Όμηρο
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Το θρυλικό franchise τρόμου αναβιώνει με βάση το αυθεντικό σενάριο του Γουές Κρέιβεν
Ο δισεκατομμυριούχος που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο
Ήταν στους βασικούς υποψηφίους να διαδεχθεί τον Ρότζερ Μουρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.