Κινηματογραφος

Η Εμίλια Κλαρκ μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της

«Ανήκω στη μειοψηφία εκείνων που μπόρεσαν να επιβιώσουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
emilia-clarke1
Εμίλια Κλαρκ © EPA/ETIENNE LAURENT

Εμίλια Κλαρκ: Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones αναφέρθηκε πρώτη φορά στα ανευρύσματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Η Εμίλια Κλαρκ μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπιζε με τα ανευρύσματα. Η 35χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της αλλά χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Μιλώντας στο BBC, η ηθοποιός εξήγησε πως ακόμα και το γεγονός ότι μπορεί να μιλήσει κανονικά είναι κάτι το απίθανο. «Είχα ανυπόφορους πόνους. Υπάρχει ένα μέρος στον εγκέφαλό μου που δεν χρησιμοποιείται πια. Είναι απίστευτο που μπορώ να μιλήσω και να ζήσω φυσιολογικά, χωρίς καμία επίπτωση. Είμαι στην πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Ακολούθως, εξήγησε πως εμφάνισε σειά από ανευρύσματα στον εγκέφαλό της και για να τα αντιμετωπίσει προχώρησε σε μια σειρά επεμβάσεων, κατά τις οποίες της αφαιρέθηκε ένα ολόκληρο τμήμα του εγκεφάλου της.

«Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομιζω πως πλέον, είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο και εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική οδό για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνάει, αυτό εξαφανίζεται», εξήγησε η Εμιλία Κλαρκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ