Κινηματογραφος

Ποιον θα ήθελε ο Αλ Πατσίνο να παίξει τον ρόλο του στο «Heat 2»;

Ο μεγάλος ηθοποιός υποδυόταν τον αστυνόμο Χάνα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Aλ Πάτσινο: Ποιον ηθοποιό προτιμά για τον ρόλο που έπαιξε το 1995 στο «Heat».

Σε προβολή 4K κόπιας του «Heat» στο Tribeca Talk, ακολούθησε μια συζήτηση, στην οποία η κουβέντα οδηγήθηκε κάποια στιγμή στο ποιοι θα ήταν οι πιθανοί πρωταγωνιστές του «Heat 2» αν αυτό μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη.

Έτσι λοιπόν ο Αλ Πατσίνο απάντησε χωρίς καν να το σκεφτεί «Ο Τίμοθι Σαλαμέ. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και πανέμορφος»,.

H κυκλοφορία θα γίνει από τις εκδόσεις HarperCollins. O Μαν θα αφηγηθεί την αληθινή ιστορία για τις ζωές των χαρακτήρων, τόσο πριν όσο και μετά τα γεγονότα που είδαμε το 1995.

«Είχα πάντα σκοπό να εξελίξω τις ιστορίες, αλλά να προσθέσω κι άλλες που προκύπτουν από τον πυρήνα του "Heat"» δήλωσε προ μηνών ο σκηνοθέτης Μάικλ Μαν. «Υπάρχει γόνιμο έδαφος για πλούσιες ιστορίες από το παρελθόν, αλλά και ιδέες για την εξέλιξη της ζωής τους. Αργησα γιατί πάντα μου αρέσει η έρευνα. Κάθομαι και γράφω εφόσον έχω πρώτα εξερευνήσει τον κόσμο των ηρώων και των ιστοριών μου - την κουλτούρα των ανθρώπων, τις συνήθειες, τον τρόπο που μιλούν και χειρονομούν. Μόνο έτσι γράφεις αυθεντικούς χαρακτήρες, κάτι που το κοινό το διαισθάνεται άμεσα...»

Η ιστορία του δεύτερου μέρους θα κυκλώνει την υπόθεση της ταινίας δεν θα ακολουθεί μόνο τις ζωές των χαρακτήρων, του Βίνσεντ Χάνα, διευθυντή της αστυνομίας του Λος Αντζελες (Αλ Πατσίνο) και του δαιμόνιου ληστή Νιλ ΜακΚόλι (Ντε Νίρο), μετά το διαβόητο φινάλε, αλλά θα πιάσει τις ιστορίες τους κι από πριν. Συγκεκριμένα, το βιβλίο ξεκινά την επόμενη μέρα των γεγονότων που είδαμε στην μεγάλη οθόνη, με τον Κρις Σιχέρλις (Βαλ Κίλμερ), μέλος της συμμορίας του ΜακΚόλι , να προσπαθεί να δραπετεύσει από το LA και μετά θα μεταφερθεί 6 χρόνια πριν για να αφηγηθεί πώς στήθηκε η συμμορία. Εκεί θα δούμε και τα πρώτα βήματα του ΜακΚόλι στο εγκληματικό περιθώριο. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ