Κινηματογραφος

Η νέα ταινία Spiderman «σαρώνει» στο αμερικανικό box office

Ποιες άλλες ταινίες ακολουθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home © Imdb

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box office, με εκατομμύρια εισπράξεις το Σαββατοκύριακο.

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει «κολλημένη» στην κορυφή του αμερικανικού box office. Το τελευταίο έργο με τις περιπέτειες του ανθρώπου - αράχνη «σαρώνει» στο box office της Βόρειας Αμερικής. Οι εισπράξεις του Spider-man έφθασαν τα 52,7 εκατομμυρία δολάρια το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Exhibitor Relations, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.

Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε μια ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία Covid-19.

Spider-Man: No Way Home - Οι πρωταγωνιστές

Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.

Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Spider-man τα βλέμματα στρέφονται και στην εντυπωσιακή Zendaya.

Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας Covid-19, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα! 2» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής - Σαββάτου.

Στην ταινία «Spider-man: No way home» ο άνθρωπος - αράχνη είναι ο Τομ Χόλαντ

Τρίτη στην κατάταξη η ταινία «Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα»με 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο αμερικανικό box office.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - NEW TRAILER (GREEK SUBS)|Range Entertainment GR

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ