Κινηματογραφος

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer The Suicide Squad

Ρελάνς στα παράπονα για το Snyderverse από την Warner Bros με James Gunn στο τιμόνι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Suicide Squad - μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και όλα δείχνουν μεγάλη ρελάνς της Warner Bros στις διαμαρτυρίες Restore the Snyderverse.

Σα να περίμενε η Warner Bros να ολοκληρωθεί η διαδικτυακή διαμαρτυρία των οπαδών του Justice League και ιδίως του σκηνοθέτη Zack Snyder, για να ρίξει τα μεγάλα όπλα στη μάχη.

Και ενώ κάποιοι ζητούσαν Ayer cut για το Suicide Squad του 2016 που δεν τράβηξε, η εταιρεία μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου The Suicide Squad. Της ταινίας που ζήτησε από τα «χρυσά χεράκια» του James Gunn –ο οποίος ανέβασε την Marvel ακόμα πιο ψηλά με τo Guardians of the Galaxy. Κάποιοι βασικοί από το πρώτο φιλμ παραμένουν (όπως η Harley Quinn Μάργκοτ Ρόμπι) και προστέθηκαν αρκετοί νέοι χαρακτήρες και ηθοποιοί.

Χάρη στο όνομα του James Gunn υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε επίπεδο χιούμορ – που κάτι φαίνεται ήδη από το trailer. Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο.

Ααα και επειδή όπως φαίνεται (και) ο καρχαρίας (Σιλβέστερ Σταλόνε) κάνει σπλάτερ «τρέλες», το τρέιλερ έχει ηλικιακό περιορισμό στη επίσημη σελίδα της WB.