Κινηματογραφος

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (φωτό)

Η φανταστική φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός λίγο πριν υποδυθεί τον Πρόεδρο της ΚΑΕ του Παναθηναϊκού

Έρρικα Ρούσσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ταινία για την ιστορία του Παναθηναϊκού σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμου.

Λέγεται ότι για να υποδυθείς κάποιο πραγματικό πρόσωπο δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάρα πολλές ομοιότητες με τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά. Άλλωστε, το θέμα είναι το ταλέντο και αυτό, «βγαίνει από μέσα» όπως θα έλεγαν και οι περισσότεροι δάσκαλοι υποκριτικής. Τι γίνεται τώρα. 

 

 

Γίνεται ότι από χθες που ο Αργύρης Πανταζάρας ανέβασε μια σέλφι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί στην ταινία για την ιστορία του Παναθηναϊκού του Χρήστου Δήμα, η ομοιότητα των δύο προσώπων είναι εκπληκτική. Αν δε, συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Αργύρη που τη χρονιά που μας έρχεται μπορούσαμε να πούμε ότι θα είναι πρακτικά παντού (τρεις ταινίες, δύο θεατρικά, μια τηλεοπτική σειρά*) τότε η όλη «φάση» μας κάνει να ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα. 

Σήμερα, ο Αργύρης από τον Όμιλο και τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζει την «ενημέρωση» των ακολούθων του με στιγμιότυπα αυτού του -λογικά- έπους που έρχεται.

 

 

Χρωστάω έναν αστερίσκο από πάνω σε όλα αυτά που θα κάνει ο Αργύρης το 2020. Λοιπόν: Από ταινίες, έχουμε το «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη, την ταινία του Παναθηναϊκού του Χρήστου Δήμα και την «Νύχτα» του Χρήστου Πέτρου. Από θεατρικά, έχουμε το «Chicago» στο Θέατρο Ολύμπια-Μαρία Κάλλας και το «This is not Rome & Juliet» στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου με την Έλλη Τρίγγου. Τηλεοπτικά τώρα, θα συνεχίσει στην τηλεοπτική σειρά του Open Tv «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.