Κινηματογραφος

Επιστρέφει το Home Alone; Πώς αντέδρασε ο Μακόλεϊ Κάλκιν

Τα σχέδια της Disney και το τρολάρισμα του 38χρονου σήμερα πρωταγωνιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Home Alone
Home Alone

Η Disney σχεδιάζει ριμέικ του «Home Alone» και ο Μακόλεϊ Κάλκιν τρολάρει την απόφασή της.

Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney , ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.

Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.



Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στην ανακοίνωση των σχεδίων της Disney με καλύτερη του πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας, Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος είναι σήμερα 38 ετών. Ο ηθοποιός ανέβασε στο Twitter φωτογραφία για το πώς θα είναι η ζωή του Μόνος στο Σπίτι σήμερα… του ενήλικα Κέβιν ΜακΆλιστερ: 



Κάποιοι, πάντως, χρήστες του Twitter ήταν πιο υποστηρικτικοί στα σχέδια της Disney.



Υπενθυμίζεται ότι ο Κάλκιν είχε παρουσιάσει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του Home Alone για ένα διαφημιστικό του Google τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συναγερμός στην Ομόνοια Άντρας ανέβηκε στο γλυπτό της πλατείας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου
10 ψυχεδελικές καλτ ταινίες του ιαπωνικού κινηματογράφου

Ταινίες, κυρίως από το Νέο Κύμα —συχνά με πολλά «avant-garde» στοιχεία— που ξεχώρισαν για την εκκεντρική τους πλοκή και τις δυνατές τους εικόνες, αποκτώντας με τα χρόνια καλτ «status»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY