Εικαστικα

Εν αρχή ην η δημιουργία: Πρώτη έκθεση ζωγραφικής από τον Σύλλογο Ευτεχνίες

Στις 24, 25 και 26 Μαΐου στους Αγίους Αναργύρους του Ψυρρή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ναός των Αγίων Αναργύρων
Ο ναός των Αγίων Αναργύρων © EUROKINISSI

Εν αρχή ην η δημιουργία: Έκθεση ζωγραφικής από τον εικαστικό σύλλογο Ευτεχνίες

Με τον συμβολικό τίτλο «Εν αρχή ην η δημιουργία» ο εικαστικός Σύλλογος Ευτεχνίες πραγματοποιεί την πρώτη του ομαδική έκθεση ζωγραφικής, το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαΐου 2024, στον Κήπο του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ψυρρή.

Στην έκθεση συμμετέχουν 12 συνολικά εικαστικοί καλλιτέχνες και γλύπτες με δύο έργα ο καθένας. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7 μ.μ., ενώ οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 10 πρωί έως 10 το βράδυ.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Επιτροπής εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων.

Την οργάνωση και επιμέλεια της έκθεσης έχουν αναλάβει οι εικαστικοί, Φελίτσια Μαράνη και η Μαρία Σπαγαδώρου, οι οποίες τονίζουν χαρακτηριστικά, με αφορμή την έκθεση: «Οι Ευτεχνίες είναι μια δυναμική κοινότητα καλλιτεχνών, δημιουργών και ενθουσιαστών που συναντιούνται για να γιορτάσουν την ομορφιά της έκφρασης σε όλες τις μορφές της. Ας ζωγραφίσουμε τον καμβά της ζωής με τολμηρές πινελιές δημιουργίας, ας λανσάρουμε στιγμές που αφήνουν ανεξίτηλες εντυπώσεις, και ας συνθέσουμε συμφωνίες έκφρασης που αντηχούν στην ψυχή. Μαζί, ας κάνουμε τις Ευτεχνίες ένα καταφύγιο για καλλιτεχνική εξερεύνηση και ανακάλυψη».

ekthesi

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Wow Pow! Bam! Κόμικ και ζωγραφική: Μια συνάντηση στα τέλη του 20ου αιώνα
Wow Pow! Bam! Κόμικ και ζωγραφική: Μια συνάντηση στα τέλη του 20ού αιώνα

Μια έκθεση για την επιρροή των κόμικς στη σύγχρονη ζωγραφική μέσα από δημιουργίες των Δ. Αϊδίνη, Σπ. Βερύκιου, St. Giannakos, Δ. Παπαϊωάννου, K. Haring, Roy Lichtenstein, R. Pettibon κ.ά. στην γκαλερί Ζουμπουλάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.