Εικαστικα

Βack to Athens

Μια εικαστική γιορτή γύρω από την πλατεία Κοτζιά

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39224-83944.jpg

Από τις 19/4 έως τις 28/4 εννέα χώροι, επτά εικαστικές επιμελητικές προτάσεις, δύο θεατρικές παραστάσεις, μουσικά events και προβολές, ομιλίες και παρουσιάσεις στην pλατεία Κοτζιά, στην περιοχή του Δημαρχειακού μέγαρου και στην καρδιά της Αθήνας, το back to Athens θα συγκεντρώσει εκτός από τους καλλιτέχνες, τους κατοίκους, τα καταστήματα, τα γραφεία, τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής με σκοπό τη γνωριμία και προσέγγιση του κοινού και εξοικείωση με την πλατεία Κοτζιά.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο CAMP! (20.00). Την ημέρα αυτή θα προλογίσουν η πρέσβης της Αυστριακής Δημοκρατίας κ. Melitta Schubert. Οι χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι τις 23.30 και θα ακολουθήσει πάρτι με προβολές στο ισόγειο του CAMP! Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι Γιώργος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Φωτεινή Καπίρη και συνεργαζόμενοι φορείς είναι: CAMP! Contemporary Art Meeting Point / Fresh Hotel / ArtWall / Cheapart /

Το Πρόγραμμα

Παρασκευή 19.4, 20.00. Επίσημα εγκαίνια Back to Athens, CAMP!

n

GREAT BALLS OF AUSTRIA

19/4 - 13/5 (CAMP Contemporary Art Meeting Point 1ος όροφος)

Η έκθεση «Great Balls of Austria» ακολουθεί τις δύο προηγούμενες εκθέσεις «Flavors of Austria» το 2009 και «Austria la Vista, Baby» το 2010. Όπως και οι δύο προηγούμενες, αναδεικνύει τη σύγχρονη αυστριακή παραγωγή τέχνης, οι καλλιτέχνες και τα εκθέματα επιλέγονται από ένα συνάδελφο καλλιτέχνη από τη Βιέννη, τον Christian Rupp. Η έκθεση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων (ψηφιακή, επίσημη, χιουμοριστική, ζωγραφική, πολιτική, τεκμηριωμένη...) και διαφορετικές πεποιθήσεις των συμμετεχόντων μέσα στο πεδίο της τέχνης. Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων καλλιτεχνών θα είναι παρόντες στα εγκαίνια.

Επιμέλεια: Christian Rupp

Καλλιτέχνες: Oswald Oberhuber, Tanja Boukal, Michael Goldgruber, Die 4 Grazien (Mela Kaltenegger, Petra Gell, Susanna Schwarz, G. Maria Wetter), Gruppe Or-Om, Patrick Baumüller, Alfred Graf, Barbara Höller, Jörg Piringer, Gerald Zahn, Christoph Mayer, Lena Lapschina

n

ΠΙΝΔΑΡΟΣ/ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ

19/4 - 28/4 (Ξενοδοχείο ΠΙΝΔΑΡΟΣ, 3ος όροφος)

Το έργο Πινδάρος/Τρίτος Όροφος αποτελεί μια επέμβαση / site-specific εγκατάσταση στον τρίτο όροφο του εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου Πίνδαρος, που θέτει ως κύριο άξονά του την αντιμετώπιση του χώρου ως γλυπτικού αντικειμένου. Ξεκινώντας από μια εξερεύνηση του ορόφου, οι καλλιτέχνες επιδιώκουν την ενσωμάτωση του αρχιτεκτονικά δομημένου χώρου, αλλά και άλλων στοιχείων που περιλαμβάνονται στο οπτικό και αντιληπτικό πεδίο του θεατή σε μια ενιαία εμπειρία. Οι χρωματικές παρεμβάσεις και οι γλυπτικές προσθήκες λειτουργούν σαν εργαλεία ανάγνωσης του χώρου, που αντί να τον διασπούν, τον ενοποιούν και τον μεταμορφώνουν.

Επιμέλεια: Αύγουστος Βεϊνόγλου / Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη

n

ΑΤΑΞΙΑ

19/4 - 28/4 (CAMP Contemporary Art Meeting Point)

Η αιώνια πάλη μεταξύ τάξης και αταξίας, αρμονίας και χάους, σχετίζεται με την αντίληψη του ανθρώπου για τη σχέση του με το σύμπαν και την ερμηνεία του για τη δημιουργία του Όλου. Το χάος, πρωταρχικό στοιχείο της κοσμογονίας, διαδέχεται η ισορροπία, η αναγκαιότητα για αρμονία και η ζωή που εντέλει δεν ξεφεύγει τελείως από την αταξία. Στην αρχή όλα τα στοιχεία εμφανίζονται ανακατεμένα και συγκεχυμένα. Τα πάντα εμπεριέχονται στα πάντα και όλα όσα σήμερα αποτελούν οντότητες ήταν κάποτε μια αμορφη μάζα. Ανακατεμένα, τυχαία και άτακτα στοιχεία της πρωταρχικής ύλης. Η ανασύνθεση και τακτοποίηση όλων αυτών των στοιχείων της αταξίας δημιουργούν λοιπόν έννοιες και εικόνες με όχημα την τέχνη.

Επιμέλεια: Μυρτώ Βουδούρη και Ιωάννα Γουζέλη

Συμμετέχουν: Vincent Chenut, Remi Verstraete , Bert Janssens, Bram Van Meervelde, Ελένη Μπαγάκη, Ιωάννα Γουζέλη, Νύσος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Κακλαμάνος, Γιάννης Κόκκαλης, Θάνος Κοσμίδης, Πάνος Σκλαβενίτης, Μαρίνα Τρουπή, Πάνος Φαμέλης, Λίλιαν Χατζηγεωργίου, Γιάννης Χειμωνάκης

Performances: Έυα Γιαννακοπούλου, Rilène Μαρκοπούλου, Αγγελική Μπόζου, Γιώργος Μπουγιούκ, Ηλίας Πολυχρονιάδης, Κωστής Σωτηρίου,

Εκτός κτιρίου: Έλμα Πετρίδου

n

SHOW ME YOUR SHADOW – A LIVING SPACE IN A PARTICIPATING TIME

19/4 - 28/4 (CAMP Contemporary Art Meeting Point)

Κατά τη διάρκεια του Show me Your Shadow θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήριο με ανοιχτό κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον πειραματισμό και στην εξέλιξη της εγκατάστασης σε διαδραστική χωρογραφία, χορογραφία και ηχογραφία. Συγκεκριμένα αναζητούμε τον τρόπο με τον οποίο μία ομάδα ατόμων διαφορετικής ηλικίας και εμπειρίας θα ενταχθεί στο έργο, παίζοντας σημαντικό ρόλο αφενός ως σώματα-εικόνες (πχ. tableau vivant) και αφετέρου ως σώματα που παράγουν κίνηση και ήχους επί σκηνής, μια χορογραφική και συνάμα ηχητική σύνθεση. Η ομάδα αυτή θα παρεμβαίνει οργανικά και θα διαμορφώνει συνεχώς αναμνήσεις και αφηγήσεις. Ο χώρος, ο ήχος και η εικόνα αποτελούν και τα στοιχεία διάδρασης με το κοινό: Μέσω ηχογραφημένων αλλά και ζωντανών διά μικροφώνου οδηγιών προτείνονται στιγμιαίες δράσεις και προκαλούνται αντιδράσεις του κοινού. Καλλιτέχνες/ερευνητές θα συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες και να πάρουν αποφάσεις πάνω στη δομή και κατασκευή της εγκατάστασης δηλαδή του χώρου, του ήχου, της εικόνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους καλλιτέχνες και να πειραματιστούν στην πρακτική εφαρμογή αυτής της ιδέας.

Επιμέλεια: Τζένη Αργυρίου

Συμμετέχουν: Τζένη Αργυρίου, Soledad Zarka, Thomas Fourneau, Coti K, Νίκος Βελιώτης, Γιάννης Αγγελάκας, Σωτήρης Μπαχτσετζής, Λίλα Σωτηρίου, Κατερίνα Ευαγγελικού, Ευγένιος Τζαφέστας, Αλέξιος Χατζηαλεξίου, Αντώνης Νικηφόρος.

SLIPPING SIGNS RESURFACES

19/4 - 28/4 (Ξενοδοχείο ΠΙΝΔΑΡΟΣ, 2ος όροφος)

Η έκθεση Slipping Signs συγκροτούνταν από έργα τα οποία καθίσταντο εν δυνάμει τόποι όπου μπορούμε να οραματιστούμε εκ νέου, να ονειρευτούμε ένα άλλο όνειρο, να επιβιβαστούμε σε οικείες πιθανότητες διαρκώς υπό ανασύσταση, όπου η τάση για ταύτιση εμμένει ξεγλιστρώντας. Άνετα μέσα σε ζώνες μη προκαθορισμένων και απεριόριστων συνδέσεων, τα έργα των καλλιτεχνών εμφανίζονταν με σθένος μέσα από την ιδιαίτερη επεξεργασία σε μολύβι, χαρτί, μελάνι, ακρυλικό, καμβά και χαρτόνι.

Σε διεθνές επίπεδο, βιώνουμε, περισσότερο από ποτέ, μια κοινωνική, προσωπική, οικονομική, θεσμική, και συλλογική μεταβλητότητα στην οποία ο μόνος τρόπος να κοιτάξουμε μπροστά είναι μέσα από την κριτική επαναξιολόγηση του συστήματος δομικών δυνάμεων που ανήκουν, πια, στο παρελθόν και οι οποίες εξασφάλιζαν την προστασία τους από τις ρευστές μορφές της ανθρώπινης κατάστασης και της δημόσιας δράσης.

Επιμέλεια: Τάσσος Στυλιανού

Συμμετέχουν: Αναστασία Μηνά, Δήμητρα Μπίστα, Kωνσταντίνος Δρέγος, Clemens Behr, Σωκράτης Φατούρος, Μαρία Αριστοτέλους, Κυριάκος Κουσουλίδης

Θεατρική παράσταση GO!

23.4 – 24.4 (CAMP Contemporary Art Meeting Point 1ος όροφος)

Παραστάσεις: 19/3 - 29/5 κάθε Τρίτη και Τετάρτη, 21.30

Το GO! διαδραματίζεται ανάμεσα σε 4 καλλιτέχνες που βρίσκονται άνεργοι εν μέσω κρίσης. Η τελματώδης κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει προβάλλεται με χιούμορ και ευρηματικότητα. Η λέξη «go» λειτουργεί ως έναυσμα και γίνεται ο καταλύτης ανατρέποντας την πορεία των χαρακτήρων. Η μουσική της παράστασης περιλαμβάνει παραγωγές των sequence theory project με τις ηλεκτρονικές δυναμικές τους ατμόσφαιρες καθώς και τη ζωντανή ερμηνεία της Μελεντίνης. Με τη μέθοδο του Live Art Theatre (ζωντανό θέατρο), το οποίο υπηρετεί σκηνοθετικά τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Παππά, οι θεατές ενσωματώνονται στη διαδραστική εξέλιξη της πλοκής.

Μία αναπαυτική θεατρική παράσταση για μη επαναπαυμένους θεατές.

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Αθηνά Παππά. Μουσική: Sequence Theory Project.

Ερμηνεύουν: Αθηνά Παππά, Θύμιος Κούκιος, Δημήτρης Μαζιώτης, Μελεντίνη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

26/4 - 27/4 (CAMP Contemporary Art Meeting Point 1ος όροφος)

Δύο ημέρες με βίντεο και συζητήσεις γύρω από την παγκόσμια οικονομική κρίση και τις αντιδράσεις ανά τον κόσμο.Ο σκηνοθέτης Brandon Jourdan και η ερευνήτρια Marianne Maeckelbergh καταγράφουν τις παγκόσμιες εξεγέρσεις στο πλαισιο της πρόσφατης καπιταλιστικής κρίσης μέσα από μια σειρά προβολών, συζητήσεων και ζωνταντών συνδεσεων με διεθνείς ομιλητές που θα λάβουν χώρα στις 26 και 27 Απριλίου στο CAMP!

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο των διοργανωτών αναζητήστε στην ιστοσελίδα τους http://www.globaluprisings.org

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ: The Oakland Commune, Madrid on the Brink, Greece's Uncertain Future, Lisbon Calling: November 14 in Portugal, Εgyptian Winter

n

RE-FRESH / THE NEW MIND OF DESIGN AND ART

19/4 - 15/5 (ARTWALL - FRESH HOTEL)

Designers και καλλιτέχνες σε διάλογο: Από τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 15 Μαίου, θα παρουσιαστεί η δουλειά Ελλήνων και διεθνών designer και καλλιτεχνών στο Fresh Hotel Athens (μέλος του δικτύου των Design Hotels) ένα αστικό, αντισυμβατικό θέρετρο στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας. Η συλλογική αυτή παρουσίαση εισάγει ένα παράθυρο διαλόγου σχετικά με τις δημιουργικές αξίες των δύο τεχνών. Με τη βοήθεια ενός ειδικού εντύπου, ο επισκέπτης μπορεί να «ανακαλύψει» τα έργα σε συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου και του χώρου υποδοχής, δωμάτια, lobby, το Air Lounge και το ArtWall Project Space που φιλοξενείται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Για την διάρκεια της έκθεσης τα αντικείμενα design και τα έργα των καλλιτεχνών θα βρίσκονται τοποθετημένα εντός του ξενοδοχείου και του ArtWall, σε συνεχή διάλογο με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και της έκθεσης. Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά στο κοινό και να μιλήσουν για διαδικασίες και τεχνικές που αναπτύσσουν ως μέρος της δημιουργικής ταυτότητάς τους.

Επιμέλεια: Φωτεινή Καπίρη

Συμμετέχουν: Bllenddesignoffice, Helen Brasinika (Interior Designer)/ Ανδρέας Βούσουρας (Artist)Post Folk Μαρία-Όλγα Βλάχου, Κωστής Βασιλιάδης (Design)/ Δημήτρης Γεωργακόπουλος (Artist)/ G Design Studio Μιχάλης Γεωργίου, Αλέξανδρος Γαβριλάκης & Δημήτρης Στεφανίδης (Visual Communication)/ Γιώργος Γυπαράκης (Artist) / Maria Halios (Architect, Designer)/ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (hand made furniture & interiors)/ [Hauwai], Μάρη Γκόγκα, Στέφανος Νασόπουλος (Architects)/ Kontakidesign, Σπύρος Κοντάκης (Object Design)/ Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου (Jewelry and Object Designer)/ Pieris Architects, Pieros Pieris, Stella Pieri (Architects) / Spacelab Architects Σωτήρης Χαΐνης, Βάνα Κριμνιώτη (Architects)

Οργάνωση: Fresh Hotel, ArtWall Project Space

n

CHAPTER III INVOCATION

19/4 - 28/4 (Ξενοδοχείο ΠΙΝΔΑΡΟΣ, 1ος όροφος)

Ειδήσεις και αναλύσεις, γεμάτες από δυσνόητες λέξεις και όρους όπως spread, cds, τρόικα, μας κατακλύζουν επιβάλλοντας νέους όρους, αμφισβητώντας τον έως τώρα τρόπο ζωής μας, αναμοχλεύοντας το υπάρχον status qvo.Μπροστά στις συνθήκες που διαμορφώνονται από τις βίαιες αλλαγές στον καθημερινό βίο, η ομάδα των Απόστολου Ζερδεβά, Βάσιλη Χλίμπατσου, em kei, Ian devilde, με διαφορετικές προσεγγίσεις από τον καθένα προσπαθεί να δώσει ή να δημιουργήσει νέα σύμβολα και ερμηνείες λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες αλλά και τις εσωτερικές αναζητήσεις που προκαλούν αυτές οι αλλαγές.

Επαναπροσδιορίζει όρους όπως το απόκρυφο, το φανερό, την ουτοπία, την επανασύσταση του συλλογικού και του ατομικού μέσα στην σημερινή πολιτικοοικονομική συνθήκη και μέσα από ένα διάλογο των έργων, του χώρου και του θεατή.

Επιμέλεια: Απόστολος Ζερδεβάς

Συμμετέχουν: Απόστολος Ζερδεβάς, Βασίλης Χλίμπατσος, em kei, Ian devilde

PRIVATE / PUBLIC PERFORMANCES

20/4 - 24/4

Κάθε βράδυ παρακολουθούμε μια διαφορετική γυναίκα στον ιδιωτικό της χώρο. Μία performance χωρίς δράση, υποκριτική, ή δραματουργία, που θέτει σε αμφισβήτηση τη σχέση μεταξύ θεάματος και θεατή.

Σύλληψη - επιμέλεια: Γιώργος Ζαμπουλάκης

(Διάρκεια: 40 λεπτά)

Σάββατο 20/4, Αγγελική Ζησούδη, 9.30

Κυριακή 21/4, Έλενα Χαραλαμπούδη, 9.30

Δευτέρα 22/4, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, 9.30

Τρίτη 23/4, Ανθούλα Χαιροπούλου, 8.30/ Μαρία Προιστάκη, 9.30

Τετάρτη 24/4, Γωγώ Παπαιωάννου, 9.30

n

ATHENS - AN URBAN FILM MAP

22/4 - 24/4 (CAMP Contemporary Art Meeting Point Ισόγειο)

Μια κινηματογραφική χαρτογράφηση της Αθήνας μέσα από ταινίες μικρού μήκους. Σύγχρονοι δημιουργοί καταγράφουν μέσα από την κάμερά τους την αστική ζωή της Αθήνας, σκηνές μιας σύγχρονης μεγαλούπολης, άλλοτε εξαθλιωμένης και άλλοτε λαμπερής που βρίσκεται πλέον στο μεταιχμιο αλλαγών και αναδιαρθρώσεων και στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Επιμέλεια: Κίκα Κυριακάκου, Ανδρέας Κίκηρας

Θα προβληθούν οι ταινίες:

Η Ρόδα (Θεόδωρος Αδαμόπουλος, 1964, 14’)

Ο Κλέφτης (Παντελής Βούλγαρης, 1965, 20’)

Τζίμης ο Τίγρης (Παντελής Βούλγαρης, 1966, 15’)

Ο Γιάννης και ο Δρόμος (Τόνια Μαρκετάκη, 1967, 21’)


Η Εκπομπή (Θόδωρος Αγγελόπουλος, 1968, 21’)

Μοναστηράκι (Γκαίη Αγγελή, 1976, 19’)


Αθήνα-Επιστροφή στην Ακρόπολη (Θόδωρος Αγγελόπουλος, 1983, 42’)

Μόνο μυρίζοντας Γιασεμί (Γιάννης Οικονομίδης, 1994, 30’)


Αθήναι (Εύα Στεφανή, 1995, 17’)

Μια Θέση στον Ήλιο (Κωνσταντίνος Γιάνναρης, 1995, 45’)

Θαύματα Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (Στέργιος Νιζήρης, 1997, 19’)

Aκρόπολις (Εύα Στεφανή, 2001, 47’)

Η Αρχή Είναι Το Τέλος Είναι Η Αρχή (Γιώργος Ζούλιας, 2004, 6’)

When Fish Fly (Βίλκα Τζουρά, 2007, 35’)

Σύνταγμα (Χριστίνα Ιωακειμίδη, 2008, 8’)


Ηρόστρατος (Γιάννης Χαριτίδης, 2009, 15)

Casus Belli (Γιώργος Ζώης, 2010, 11’)

Τίτλοι Τέλους (Γιώργος Ζώης, 2012, 10’)

Family Tree (Φωκίων Μπόγρης, 2012, 10’)

Τσέλσι-Μπαρτσελόνα (Αλέξανδρος Χαντζής, 2012, 17’)


Ώρα έναρξης: 21:00

Περισσότερες πληροφορίες anurbanfilmmap.tumblr.com

n

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΔΕΝ

20/4 (CAMP Contemporary Art Meeting Point Ισόγειο)

Το Festival Μηδέν, το πρώτο ελληνικό φεστιβάλ βιντεοτέχνης που πραγματοποιείται σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους, είναι μια ετήσια διοργάνωση για τη βιντεοτέχνη και τα νέα μέσα, που έχει σαν βάση την Καλαμάτα. Το φεστιβάλ οργανώνει και διαχειρίζεται μια ομάδα εικαστικών καλλιτεχνών με κοινή καταγωγή από την Καλαμάτα, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Από το 2005, το Festival Μηδέν έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και επιτυχημένα φεστιβάλ βιντεοτέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτελώντας έναν σημαντικό πόλο πολιτιστικού ενδιαφέροντος για την ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή βιντεοτέχνη.

Turn the magic on

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Σταυράκη

Έργα επιλεγμένα από τα φεστιβάλ Μηδέν προηγούμενων χρόνων, από το 2008 έως και 2012. Μια ενότητα διονυσιακή, με ανατρεπτική διάθεση, χαρούμενη, χιουμοριστική, ειρωνική και κάποιες φορές σκοτεινά μαγική.

There’s a room in the elephant

Επιμέλεια: Γιούλα Παπαδοπούλου & Γιώργος Δημητρακόπουλος

Η ενότητα παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Μηδέν του 2012. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό ή ακριβέστερα προσποιείσαι πως δεν ξέρεις. Είναι κάτι τόσο εμφανές, τόσο πανταχού παρών και αναπόδραστο και παρ' όλ' αυτά κάνεις πως δεν το βλέπεις. Κι όμως, υπάρχει χώρος...

YOU & i

Επιμέλεια: Μαρία Μπουρίκα

Η ενότητα παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Μηδέν του 2012. Μια ενότητα που μεγαλώνει το εσύ και μικραίνει το εγώ; Διαπροσωπικές σχέσεις, αντιστροφές, συγκρούσεις που εναλλάσσουν τη μοναξιά με το χιούμορ και τη σκληρότητα με το παιχνίδι. Τίθεται θέμα νικητή;

Ώρα έναρξης 21.00

Περισσότερες πληροφορίες για το Festival Μηδέν στο www.festivalmiden.gr

Σημεία εκδηλώσεων back to Athens 2013

CAMP! / Contemporary Art Meeting Point

Ευπόλιδος 4 & Απελλού 2, πλ.Κοτζιά, 210 3247679

www.campoint.gr, www.backtoathens.gr, info@campoint.gr

Fresh Hotel Athens

Σοφοκλέους 26, Αθήνα, 210 5248511, www.freshhotel.gr

ArtWall

Σοφοκλέους 26, Αθήνα, 210 5248511, www.theartwalll.gr

Ξενοδοχείο Πίνδαρος

Σοφοκλέους 24, 105 52 Αθήνα

Πληροφορίες:

http://campoint.gr

www.backtoathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ