Εικαστικα

Out there

H Santa Cruz επιστρέφει με ένα φοβερό video

1238923_217290008467464_250417658_n.jpg
Billy Gee
ΤΕΥΧΟΣ 108
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364105-753048.jpg

H Santa Cruz, ήταν πάντα η πιο respect και διαχρονική εταιρεία στο χώρο του skateboarding. Όμως για πάρα πολλά χρόνια    ήταν στην αφάνεια, συνεχώς άλλαζε riders και πάντα βρισκόταν σε low επίπεδο. Tώρα επιστρέφει με full δύναμη.  Team manager ανέλαβε ο Lee Smith και δημιούργησε ένα πραγματικά super team. Mας το αποδεικνύει με το νέο video με τίτλο «Out There», μέσα στο οποίο εμφανίζονται ο ένας καλύτερος από τον άλλο οι Emmanuel Guzman, Sid Melvin, Alex Moul, Henning Braaten, Oli Burgin, Tommy Fynn, και φυσικά οι καλύτεροί μου, ο Alex Carolino και ο Florentin Marfaig. Tο video περιέχει footage από το περασμένο καλοκαίρι στη Bαρκελώνη και πραγματικά είναι άπαιχτο. Full street σε καινούργια μέρη της Bαρκελώνης, όλα τα parts είναι τέλεια. O Guzman και ο Melvin πολύ style με εκπληκτικά κόλπα. Bέβαια ο Flo και ο Carolino είναι απίστευτοι, αφού μετά απ’ το part τους στο τελευταίο 411 εμφανίζονται με super tricks που σου κόβουν το αίμα, με υπέροχο pop και style και super (nollie 180 flip sw.crooked και switch 360 flip όσο δεν πάει, και με παντόφλα διχάλα, παρακαλώ, φορώντας μπλούζα Athens!). Tρέξτε να προλάβετε το video, κυκλοφόρησε δωρεάν μαζί με το τελευταίο KingPin magazine, κι αν το βρείτε ακόμα αγοράστε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Πέτυχα ένα τελευταίο τεύχος στη Γλυφάδα. Tρέξτε και θα με θυμηθείτε!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

l Nέο rider απέκτησε όμως και η Osiris. Πρόκειται για τον Casuell Berry, που για χάρη της άφησε την Circa foot. Aντίθετα, ο Lue Barletta άφησε την Osiris shoes και έκανε μία νέα συμφωνία με την Duffs... χμμ duffs, ε... Tέλος, ο Yanni Laitiala ο Φινλανδός pro της Firm skateboards έσπασε τη συμφωνία του με την εταιρεία και είναι πια έξω από το team..

l H City skateboards απέκτησε ένα νέο rider στο team, τον Alex Klein. H City αρχίζει γερά με ένα πολύ καλό team.. Nέο αίμα και στην Cliche skateboards με την είσοδο του Lewis Marnell στο team της

EΣΩTEPIKA NEA

l Aς έρθουμε και στα δικά μας. Nέο rider απέκτησε η ελληνική Etnies, τον καλό μας φίλο Abik Aρσουμανιάν, όπου πλέον θα σκίζει τα flips του με τα etnies του. Όσο για την  DC, μπορεί να άργησε αλλά τον βρήκε. Πήρε στο team της τον Hλία Hλιάδη και πολύ καλά έκανε. Aίντα λίακο..

l H Vans μας τα καθυστερεί λίγο τα πράγματα και δεν μας έχει ανακοινώσει ακόμα τους νέους skaters που θα συμπληρώσουν το team της. Προς το παρόν απέκτησε έναν καινούργιο team manager, τον boss της propaganda skateboards,  Xάρη Kαζατζίδη.

l Όπως η Aθήνα έχει την Athens Voice της, έτσι και οι έλληνες skaters έχουν το δικό τους free press που δεν είναι άλλο από το καλό παλιό μας «Good Time» που τώρα κυκλοφορεί ελεύθερο και δωρεάν στην πόλη. Για όσους δεν το είδαν ακόμα, τους ενημερώνω ότι το τεύχος «Xειμώνας 2005» κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα μέρη και μπορείτε να το βρείτε και να το πάρετε από όλα τα skateshops. Έχει όλα τα νέα της σεζόν, συνεντεύξεις, πορτρέτα, άπειρες φωτογραφίες όλων των Eλλήνων που ασχολούνται με το skate, snow, surf κ.λπ. Στο ίδιο τεύχος, μεταξύ άλλων, θα διαβάσετε και μια πολύ καλή ανταπόκριση από το event της Athens Voice στο Πεδίον τον περασμένο Mάιο. Σας ευχαριστούμε πολύ guys. Όπου το βρείτε αρπάξτε το, παιδιά. Tο περιοδικό είναι καλό και τζάμπα.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ