Εικαστικα

Why art now?

Ντοκιμαντέρ του Β. Μπότουλα στο Vitrina Project, από 21/3

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20859-50980.jpg

Γιατί τέχνη τώρα; Αυτό το ερώτημα απηύθυνε ο εικαστικός Βασίλης Μπότουλας σε ανθρώπους που δεν έχουν άμεση σχέση με τον χώρο της τέχνης. Και με βάση τις απαντήσεις τους, ο εικαστικός έχει συνθέσει ένα νέο ντοκιμαντέρ, που πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό. Άλλωστε, για τον ίδιο, τώρα περισσότερο από ποτέ, η άποψη ανθρώπων που κάποτε μπορεί να θεωρούταν εκτός θέματος, αποκτά πλέον μεγάλη βαρύτητα.

Από τις 21 Μαρτίου και για ένα μήνα, λοιπόν, το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους του Βασίλη Μπότουλα με τίτλο "Why art now"/”Γιατί τέχνη τώρα” θα παρουσιάζεται στη βιτρίνα του OpenShowstudio, στα πλαίσια του Vitrina Project και του πρότζεκτ Why Art NoW*.

Όπως όλες οι δουλειές που παρουσιάζονται στο Vitrina Project, που τρέχει αδιάλειπτα στην είσοδο του Όπεν από τον Ιούνιο του 2010, το ντοκιμαντέρ θα είναι ορατό από το δρόμο 24ώρες το 24ωρο. Για την άνετη παρακολούθησή του από το δρόμο, το ντοκιμαντέρ θα είναι υποτιτλισμένο στα ελληνικά, ενώ μικρά ηχεία χαμηλής έντασης θα είναι τοποθετημένα στο εξωτερικό της πόρτας.

Το Why Art NoW είναι ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε με ανοιχτή πρόσκληση προς φοιτητές κ τελειόφοιτους καλλιτεχνικών σχολών τον Ιανουάριο, καλώντας τους να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Την παρουσίαση των προτάσεων τους στο OpenShowstudio θα πλαισιώνουν δράσεις νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών.

Info:

Από 21 Μαρτίου

OpenShowstudio

Αγ.Ελεούσης 14 & Πρωτογένους

Μ Μοναστηράκι

www.openshowstudio.gr

+306977977126

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκθεση: Ραδιόφωνα του μεσοπολέμου και της κατοχής
Ραδιόφωνα του μεσοπολέμου και της κατοχής «ξαναζωντανεύουν»  σε μια ξεχωριστή έκθεση

Τι μας είπε ο συλλέκτης και συντηρητής Νίκος Λαμπράκης για την έκθεση που περιλαμβάνει ραδιόφωνα και συσκευές τηλεπικοινωνιών από τα χρόνια του μεσοπολέμου ως τα πιο πρόσφατα χρόνια

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.