Design & Αρχιτεκτονικη

Μίλα μου για graphic design

O Δημήτρης Φακίνος στη νέα διάλεξη της CFCOMPANY

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85093-171736.jpg

Για Πόλη και Αρχιτεκτονική θα μιλήσει ο Δημήτρης Φακίνος την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου. Ο εκδότης του περιοδικού +DESIGN θα συμμετάσχει στις ομιλίες που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η αρχιτεκτονική εταιρεία CFCOMPANY και θα μιλήσει για κάτι που ξέρει καλά. Οι νέες τάσεις στο χώρο της Αρχιτεκτονικής, οι προοπτικές και τα οπτικά αποτελέσματα που βρίσκονται παντού γύρω μας, μέσα από μια βόλτα στη γραφιστική σκηνή της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια, αυτό που ορισμένοι αποκαλούν «ελληνικό graphic design» έχει γνωρίσει μεγάλη άνθιση, η οποία έχει μεταφραστεί σε κάθε δείκτη επιτυχίας: από την εξαγωγή υπηρεσιών, μέχρι διακρίσεις στους μεγαλύτερους σχετικούς διεθνείς διαγωνισμούς. Ο Δημήτρης Φακίνος έχει συνδέσει άμεσα το όνομά του με εξαιρετικά επιτυχημένους θεσμούς της δημιουργικής κοινότητας στην Αθήνα και στην Ελλάδα ευρύτερα όπως, ανάμεσα σε άλλα, τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης, τα γνωστά ΕΒΓΕ, όπου συγκεντρώνεται, καταγράφεται και επιβραβεύεται η ελληνική παραγωγή της οπτικής επικοινωνίας, αλλά και την διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου Πανόραμα Design, που είναι το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα.

image

Η είσοδος στις ομιλίες είναι ελεύθερη για το κοινό με προκράτηση θέσης.

Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά από τις 7 Ιανουαρίου στο τηλέφωνο 2109229467, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ