Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην  Ελλάδα,
Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην Ελλάδα,
Smart Life

Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην Ελλάδα, χτίζει το μέλλον

Όταν οι αξίες συναντούν την καινοτομία, το ταξίδι της επιτυχίας στο χώρο των ακινήτων είναι γεγονός
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Golden Home: η κορυφαία εταιρεία real estate στην Ελλάδα δημιουργεί ευκαιρίες και χτίζει ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες της

Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο, όπου τα όνειρα συχνά παραμένουν απλά... όνειρα, υπάρχει μια εταιρεία που μπορεί και τα κάνει πραγματικότητα. Η Golden Home Real Estate δεν αποτελεί, απλώς, μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων· είναι ένας πρωτοπόρος οργανισμός που έχει αφιερωθεί στο να δημιουργεί ευκαιρίες και να χτίζει ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες της, προσφέροντας ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα και αμέτρητες επιτυχίες. Από την ίδρυσή της το 2011, η Golden Home έχει αναδειχθεί στην κορυφαία εταιρεία ακινήτων στην Ελλάδα, με μια ιστορία που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους.

Η Αρχή της Επιτυχίας

Όταν ο εμπνευστής και ιδρυτής της Golden Home, ο κ. Νίκος Γαλάτης, σχεδίαζε τα πρώτα βήματα της εταιρείας, είχε ένα και μοναδικό όραμα: να μετατρέψει την αγορά ακινήτων σε μια πιο διαφανή, αξιόπιστη και προσιτή πραγματικότητα. Με την πολυετή εμπειρία του, σε διάφορους τομείς, όπως ο τραπεζικός και ο ασφαλιστικός τομέας, και με την εις βάθος γνώση του real estate, ο κ. Γαλάτης και η ομάδα του έχτισαν μια εταιρεία που σήμερα αποτελεί την κορωνίδα του κλάδου των ακινήτων. Έχοντας την ιδέα και με αποφασιστικότητα που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, ο ιδρυτής της Golden Home πέτυχε, όταν γύρω του ακουγόταν συχνά το “Δεν γίνεται”, όπως ο ίδιος περιγράφει. Ο κ. Νίκος Γαλάτης, όμως, επέλεξε να μην παρασυρθεί από την περιρέουσα ατμόσφαιρα και έτσι, μέσα από τη σκληρή δουλειά και την απαράμιλλη αφοσίωσή του, η Golden Home έγινε σύντομα συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της αριστείας στον κλάδο των ακινήτων.

Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην  Ελλάδα

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Με τη μεγαλύτερη συλλογή ακινήτων στην Ελλάδα, πάνω από 60.000 ελεύθερα ακίνητα και 710.000+ πελάτες, η Golden Home, σήμερα, προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται για την αγορά ή την πώληση του ακινήτου τους. Με 14 ιδιόκτητα καταστήματα σε κομβικά σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρεία εξασφαλίζει ότι κάθε πελάτης λαμβάνει την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που του αξίζει.

Και βέβαια, η Golden Home δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί. Από την προσφορά συνεχούς εκπαίδευσης και υποστήριξης στους Συμβούλους Ακινήτων, που συνεργάζονται μαζί της, μέχρι την παροχή των πιο προηγμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, η εταιρεία θέτει τα πρότυπα για την αριστεία στον κλάδο.


Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην  Ελλάδα

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της υιοθέτησης ενός στυλ ηγεσίας που εμπνέει και παρακινεί, είναι ότι φέτος, η Golden Home γιόρτασε τις επιτυχίες των συνεργατών της με την παράδοση αυτοκινήτων στους κορυφαίους του 2023, επιβραβεύοντας το πάθος και την αφοσίωση που επιδεικνύουν καθημερινά, κάτι που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά, αλλά αναμένεται να αποτελέσει θεσμό.

Επιπροσθέτως, οι καλύτεροι της περασμένης χρονιάς θα ταξιδέψουν, τον Απρίλιο, στo μαγευτικό Παρίσι, όπου και θα απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία, ως το επιστέγασμα της αναγνώρισης των προσπαθειών τους.

Υπηρεσίες και Αξίες

Η Golden Home Real Estate προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον τομέα των ακινήτων. Από τη νομική υποστήριξη και τις τεχνικές υπηρεσίες μέχρι τη χρηματοδότηση και τις εκτιμήσεις ακινήτων, η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι πελάτες της θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η ασφάλιση των ακινήτων προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και εμπιστοσύνη, ενισχύοντας την ήδη ασυναγώνιστη φήμη της Golden Home στην αγορά.

Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην  Ελλάδα
Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην Ελλάδα

Από τη νομική υποστήριξη και τις τεχνικές υπηρεσίες μέχρι τη χρηματοδότηση και τις εκτιμήσεις ακινήτων, η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι πελάτες της θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην  Ελλάδα
Golden Home: Η No1 Real Estate Εταιρεία στην Ελλάδα

Από τη νομική υποστήριξη και τις τεχνικές υπηρεσίες μέχρι τη χρηματοδότηση και τις εκτιμήσεις ακινήτων, η εταιρεία διασφαλίζει ότι οι πελάτες της θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Επέκταση και Ανάπτυξη

Η στρατηγική επέκταση της Golden Home σε νέες αγορές και η δημιουργία νέων καταστημάτων αντανακλά τη δυναμική της ανάπτυξης. Με την προσθήκη νέων καταστημάτων, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της και προσφέρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στους πελάτες και συνεργάτες της.


Κοινωνική Ευθύνη

Η Golden Home αναγνωρίζει τη σημασία της επιστροφής στην κοινωνία. Μέσω της συνεργασίας της με διάφορους κοινωφελείς οργανισμούς και φορείς, η εταιρεία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, στηρίζει αδιαλείπτως μεμονωμένους ανθρώπους, αλλά και ομάδες ανθρώπων, των οποίων η καθημερινότητά είναι διαφορετική από των περισσοτέρων από εμάς, βοηθώντας τους στο να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο, καλύπτοντας βασικές τους ανάγκες.

Ευκαιρίες Καριέρας

Η Golden Home είναι πάντα ανοιχτή στην προσέλκυση νέων ταλαντούχων επαγγελματιών, που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα της ως σύμβουλοι ακινήτων. Με προνόμια όπως η συνεχής εκπαίδευση, η υποστήριξη και η πρόσβαση στο μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ακινήτων στην Ελλάδα, η Golden Home προσφέρει μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη. Η πρόσφατη πρωτοβουλία της εταιρείας να ανταμείψει εμπράκτως τους κορυφαίους συνεργάτες της, είναι μόνο ένα παράδειγμα της δέσμευσής της στην αναγνώριση και την εκτίμηση των προσπαθειών τους.

Η Ομάδα μας

Η επιτυχία της Golden Home είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μιας ομάδας αφοσιωμένων επαγγελματιών. Με 1 Γενικό Διευθυντή Δικτύου, 5 Γενικούς Διευθυντές, 4 Περιφερειακούς Διευθυντές, 50 Διευθυντές Πωλήσεων και 30 Στελέχη Διοικητικής Υποστήριξης, η εταιρεία είναι πλήρως εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. Τα οργανωμένα τμήματα μάρκετινγκ, εκπαιδεύσεων και διαδικασιών εγγυώνται, παράλληλα, την αρτιότητα και την αποδοτικότητα των λειτουργιών της εταιρείας.

Κωνσταντίνος Γαλάτης, CEO & Financial Director, Golden Home
Κωνσταντίνος Γαλάτης, CEO & Financial Director, Golden Home

Μήνυμα Κωνσταντίνου Γαλάτη, CEO & Financial Director, Golden Home

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που μέσα σε λίγα χρόνια, με σκληρή δουλειά και στοχοπροσήλωση καταφέραμε να είμαστε ο ηγέτης στο χώρο των ακινήτων. Για εμάς στη Golden Home, κάθε μέρα που περνά είναι μια νέα ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα όρια του δυνατού. Η αφοσίωσή μας στην αριστεία και το έντονο πάθος μας για καινοτομία είναι τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την πόρτα της επιτυχίας. Είναι πολύ σημαντικό το ότι η Golden Home θέτει τα πρότυπα στον κλάδο των ακινήτων και αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για εμάς το ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης. 

Κωνσταντίνος Γαλάτης, CEO & Financial Director, Golden Home
Κωνσταντίνος Γαλάτης, CEO & Financial Director, Golden Home

Κωνσταντίνος Γαλάτης, CEO & Financial Director, Golden Home

«Είμαστε μια πελατοκεντρική εταιρεία και προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Κάθε νέο ακίνητο, κάθε ευτυχισμένος πελάτης, κάθε επιτυχημένη συνεργασία είναι μια επιβεβαίωση του όραματος που ξεκίνησε πριν από δέκα τρία χρόνια. Η επιμονή μας να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και η δέσμευσή μας να στηρίζουμε συνεχώς τους πελάτες μας, αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο είναι οι αρχές που μας οδηγούν».

Κεντρικά Γραφεία: Αλίμου 46, Άλιμος, 17455

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 214 4069720

EMAIL: info@goldenhome.gr

WEBSITE: www.goldenhome.gr

GOLDEN HOME

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα