Design & Αρχιτεκτονικη

Το ξενοδοχείο «Harry Potter» ανοίγει τις πόρτες του στο Λονδίνο

Εξπέκτουμ πατρώνουου ουουουουουμ…

79297-177232.jpg
Μάιρα Πάγκαλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80343-162264.jpg

Θεματικά δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για τους φανς του Harry Potter

Μετά από 7 βιβλία, 8 ταινίες, απεριόριστους φανς και τεράστια επιτυχία, το ξενοδοχείο The Georgian House αποφάσισε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Θεματικά δωμάτια Harry Potter διακοσμημένα από το σύμπαν που έπλασε η J.K. Rowlling τα τελευταία 15 περίπου χρόνια. Από φίλτρα και μπαούλα ταξιδιού μέχρι κρεβάτια με ουρανό και γοτθικά παράθυρα, όλα τα σύνεργα του κόσμου του Χάρι Πότερ είναι παρόντα, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να απολαύσουν τη δική τους «μαγική κάμαρα».

image

Η διαμονή περιλαμβάνει «Μαγκλ πρωινό» και ένα τουριστικό πακέτο για τους οπαδούς. Με ένα Χαριποτερένιο τουρ λεωφορείο, το οποίο οδηγεί στην Warner Bros Studios στο Λονδίνο, μπορεί κανείς να περπατήσει μέσα από τα σενάρια που χρησιμοποιούνται για τις ταινίες. Βέβαια πρόκειται για μια εμπειρία που δεν ανταποκρίνεται σε όλες τις τσέπες καθώς μία νύχτα για δύο άτομα κοστίζει 310 ευρώ. Μήπως να βγούμε για κάλαντα τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και να περάσουμε μια βόλτα από Λονδίνο;

image

Μια επέκταση του έπους του Χάρι Πότερ με τίτλο «Φανταστικά ζώα και πού θα τα βρούμε» θα είναι η επόμενη ταινία του μαγικού κόσμου. Οι νόμοι και τα έθιμα της κοινωνίας της κρυμμένης μαγείας θα είναι ίδια και οικεία σε όποιον έχει διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ ή έχει δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Νιούτ «θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη 70 χρόνια πριν την έλευση του Χάρι Πότερ» , δηλώνει η συγγγραφέας J.K. Rowlling.

image

Κατά την τελευταία συνεδρίαση των μετόχων της Warner bros, ανακοινώθηκαν και άλλοι προτεινόμενοι τίτλοι και πως η ταινία θα μετατραπεί σε τριλογία. Οι ταινίες θα κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο του 2016, 2018 και 2020 αντίστοιχα. Έτσι η Warner ίσως, προσωρινά τουλάχιστον, σταματήσει να ψάχνει απεγνωσμένα πως θα καλύψει το κενό που άφησε ο Χάρι Πότερ, μία από τις πιο δυνατές κινηματογραφικές επιτυχίες στην ιστορία, με 8 ταινίες που απέφεραν περισσότερα από 7.000 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ