Design & Αρχιτεκτονικη

5 διαφορετικά μαγιάτικα στεφάνια

Ο Μάης θέλει πανδαισία

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66860-134910.jpg

The grocery way

n

Κάντο με λαχανικά. Τύλιξε σαν βάση ένα σκληρό κλαρί (ελιάς) και άσε την φαντασία σου να οργιάσει. Μπορείς να βάλεις πάνω από λεμόνια (ολόκληρα και κομμένα στη μέση), μικρές κολοκύθες με πορτοκαλί φύλλα ή και άνηθο με σκόρδο και μαϊντανό, για ένα καταπράσινο μποστανάκι που θα κρέμεται στην πόρτα σου. Εναλλακτικά, μπορεί το στεφάνι σου να είναι πολυσυλλεκτικό και κάθε ζαρζαβατικό να καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος του.


Η φωλιά του κούκου

n

Γύρισε ένα καλαθάκι στο πλάι και βάλε μέσα χύμα χορταρικά και λουλουδάκια Εμείς το είδαμε σε ντεκόρ φωλίτσας πουλιού με αυγουλάκια.


Call the plumber

n

Πολλά μπορείς να κάνεις με ένα παλιό λάστιχο. Το πιο επίκαιρο είναι να το τυλίξεις και να δέσεις στο πλάι ένα κορσάζ χρωματιστών λουλουδιών.


Minimalist

n

Αν επιμένεις μονοθεματικά, εκτός από λουλούδια, μπορείς να βάλεις απλά πρασινάδα και στη μέση μια αφίσα με ένα σύνθημα για να σου φτιάχνει τη μέρα.


Όχι πια λουλούδια

n

Πάρε μια οργαντίνα και ξετύλιξέ την. Μετά πέρασέ την με μια βελόνα σε σπάγκο ή σε μια κλωστή και τσαλάκωσέ την. Δέσε τις άκρες. Τώρα μπορείς να ράψεις πάνω ό,τι θες. Από λουλούδια μέχρι κουμπιά ή φιογκάκια. Το ίδιο γίνεται και με χαρτόνι.

Και τώρα κλείσε το κομπιούτερ και βγες έξω να πιάσεις τον Μάη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.