Design & Αρχιτεκτονικη

Τουρίστας στην πόλη σου

Ερωτεύσου την Αθήνα ξανά σε ένα σαββατοκύριακο

50591-153528.jpg
Μαρία Κοραχάη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66618-134311.JPG

Fresh off the press ιδέα για εναλλακτικό σαββατοκύριακο με το αμόρε, αν βαρεθήκατε τα ίδια, αν θέλετε να ρομαντζάρετε απ’ την αρχή κι αν θέλετε να δείτε την πόλη με άλλο μάτι. Οι Live in Athens είναι άνθρωποι της πόλης αλλά είναι και ρεαλιστές. Ωραία η Ακρόπολη, αλλά μετά τι; Έφτιαξαν λοιπόν πέντε διαμερισματάκια στο κέντρο, εκεί όπου βράζει ο τόπος, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στην Πλάκα, στα Πετράλωνα και στον Κεραμεικό, μίνιμαλ, ρομαντικά και με θέα.

n

n

Ο σκοπός που φτιάχτηκαν ήταν για να φιλοξενήσουν ξένους. Θέλουν, λένε οι ιδιοκτήτες, να γνωρίσει ο ξένος την Αθήνα όπως πρέπει. Από μέσα. Σαν πραγματικός ντόπιος. Παρέχουν λοιπόν αντιτουριστικό οδηγό γιατί η ζωή στην Αθήνα δεν είναι μόνο mouzaka και greek lovers και σε πάνε στα μέρη -γνωστά και άγνωστα- που δεν θα βρεις στους «live your myth in Greece» οδηγούς. Η πόλη είναι γεμάτη γειτονιές, μυρωδιές κι ανθρώπους που οι ξένοι δεν έχουν ιδέα.

n

n

Αλλά ακόμα κι αν ανήκεις στους ντόπιους, σκεφτήκαμε εμείς, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες γιατί αξίζει-αξίζει-αξίζει να περάσεις ένα σαββατοκύριακο σε ένα απ’ αυτά τα αξιολάτρευτα διαμερίσματα με τα κατάλευκα σεντόνια και τα υπέροχα μπαλκόνια που μυρίζουν ρεσό κανέλα, έστω για να χαζέψεις λίγο την Ακρόπολη απ’ το κρεβάτι.

n

Περισσότερα εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.