Design & Αρχιτεκτονικη

Όλοι για τη Σέριφο

COCO-MAT Eco Residences Serifos

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45051-94202.jpg

Είναι το μέρος που επαληθεύει όλες τις κλισέ εκφράσεις που ξέρεις για διακοπές και καλοκαίρια. Εδώ η άμμος είναι χρυσαφένια, το γαλάζιο εκτείνεται μέχρι εκεί που φτάνει το βλέμμα σου, τις νύχτες με πανσέληνο νομίζεις ότι θα απλώσεις το χέρι και θα πιάσεις το φεγγάρι. Ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος, ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης μετά από ένα χειμώνα δύσκολο σαν το φετινό.

n

Και, φυσικά, το θέμα δεν είναι μόνο το τοπίο. Το καινούργιο απόκτημα της αλυσίδας ξενοδοχείων Coco-mat είναι ένα παραδοσιακό συγκρότημα δεκατεσσάρων κατοικιών και μοιάζει να βγήκε από όνειρο ή από εκείνες τις σκέψεις που κάνεις λίγο πριν κοιμηθείς. Κατοικίες ενός ή δύο δωματίων, όλες τους με θέα τη Βαγιά, την ομορφότερη παραλία του νησιού (ανήκει στο δίκτυο Natura), η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στα πόδια σου. Μέσα στα δωμάτια, τα φυσικά, αμέταλλα προϊόντα COCO-MAT σού εγγυώνται ότι –επιτέλους– θα ξεκουραστείς.

Αν πάλι θες παρέα, επισκέψου το beach bar του συγκροτήματος, η δροσερή πέτρα και τα τραπέζια του από ανοιχτό ξύλο εγγυώνται πως δεν θα θες ποτέ να φύγεις. Αν πεινάσεις, μπες πίσω από τον πάγκο και φτιάξε κάτι να φας – ναι, είναι σαν την κουζίνα του σπιτιού σου. Βέβαια, μπορείς πάντα να επιλέξεις κάτι από το μενού, το έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αντέχεις να ακούσεις κι άλλα; Τρέξε. Heaven is a place on earth.

COCO-MAT Eco Residences Serifos, Παραλία Βαγιάς, Σέριφος, 211 7709305, http://serifos.coco-mat-hotels.com

n

n

n

n

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ