Design & Αρχιτεκτονικη

Ψυγείο-Summer Top 5

Ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις στο ψυγείο σου για να δροσίζεσαι το καλοκαίρι

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24046-56736.jpg

Γιαουρτάκι - δύο σε ένα. Πολύ της «μόδας» φέτος, μαζί με φρούτα (και δυο φύλλα δυόσμο) ετοίμασες το τέλειο (light) γεύμα. Το τρως και δροσίζεσαι, άμα δεις τα σκούρα  το απλώνεις και στα καψίματα.

Καρπούζι. Ο φρουτένιος βασιλιάς του καλοκαιριού. Σκέτο, με φέτα και παξιμάδια, ή άδειασε το εσωτερικό του, κρατώντας τα δυο μέρη που έμειναν σαν XL φυσικά ποτήρια cocktail. Εντυπωσιακό; Βάλε και λίγη βότκα…

Παγάκια. Παγάκια. Κι άλλα παγάκια. Τα καλύτερα τα βρήκαμε στο Cook Shop, στρογγυλά και μεγάλα – βάλε μέσα και φύλλα μέντας ή βασιλικού και αρωμάτισε νερά ή cocktail. 

Λευκό και Ροζέ κρασί. Σημείο Στίξης του Μπουτάρη (ωραίο design ετικέτας, καλή τιμή), Ορεινός Ήλιος της Σεμέλης, Μελιαστό (ροζέ) του Σπυρόπουλου, Βυσσινόκηπος (ροζέ) του Παλυβού, Ροζέ του Φεγγαριού (Κατώγι-Στροφιλιά) – το ’πιες και μέθυσες.

Ελληνικά τυριά. Τα συνοδευτικά του κρασιού, έτσι κι αλλιώς μαζί θα τα βγάλεις για να τα σερβίρεις. Μελίχλωρο Λήμνου, αρσενικό Νάξου, γραβιέρα Κρήτης, ξύγαλο Σητείας, όλα τα νησιά στο πιάτο σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.