Design & Αρχιτεκτονικη

Greek Creativity NOT in Crisis

5 ομάδες Ελλήνων designers στο «Forget Me Not»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113606-225309.jpg

Η Ελλάδα περνάει κρίση. Τα νεύρα μας περνάνε κρίση. Και η τσέπη μας επίσης. Δεν είναι ανάγκη όμως να πάρει αυτό το δρόμο και η δημιουργικότητά μας. Το ελληνικό design παρά τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσεται, έχει πράγματα να πει. Και λέει. Εδώ και στο εξωτερικό.

Αυτά δηλώνουν πέντε καταξιωμένες δημιουργικές ομάδες Ελλήνων σχεδιαστών και περνούν στην αντεπίθεση. Η Sophia Enjoy Thinking, η Χριστίνα Μόραλη, το Xαρτοβασίλειον, οι The Cool Projects και οι We Design ετοιμάζουν ομαδική έκθεση στον χώρο Forget Me Not. Η έκθεση με το όνομα «Greek Creativity not in crisis» έχει εγκαίνια το Σάββατο 14 Νοεμβρίου (12 μ.μ) και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Σε αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις νέες δημιουργίες των πέντε αυτών ταλαντούχων ομάδων και να ρίξουμε μια ματιά στην ακμή του ελπιδοφόρου ελληνικού design.

Διακοσμητικά αντικείμενα, χρηστικά είδη για το σπίτι ή το γραφείο και τόσα άλλα μικρά πραγματάκια που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη. Τα φωτιστικά των Cool Projects, ας πούμε, βάζουν το ρομαντισμό στο σαλόνι σου, τα μπολ της Χριστίνας Μόραλη γεμίζουν με χρώμα τα πρωινά σου και τα σουβέρ των We Design σε προκαλούν να παίξεις κρυπτόλεξο την ώρα που πίνεις τον καφέ σου.

Αυτά τα νόστιμα σε περιμένουν μαζεμένα όλα μαζί σε έναν κουκλίστικο χώρο στην Πλάκα, ένα φθινοπωρινό μεσημέρι Σαββάτου. Ωραίο χάζι, ωραία βόλτα, ωραία όλα. Μην ξεχάσεις να βάλεις στο μάτι και τα δωράκια που θα κάνεις αργότερα…Χριστούγεννα έρχονται.


The Cool Projects

image

image


Χριστίνα Μόραλη

image

image


Sophia

image

image


Xαρτοβασίλειον

image

image


We Design

image

Info: Αδριανού 100, Πλάκα, Ώρες και μέρες λειτουργίας: Σάββατο& Κυριακή 12.00-20.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ