- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα επίθεση Ερντογάν στον Μητσοτάκη: Μίλησε στο Κογκρέσο σαν να μην είχαμε συνομιλήσει
Κατά τη συνάντηση του με τον Νικολάς Μαδούρο
Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας.
Ο Τούρκος πρόεδρος κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι μίλησε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σαν να μην είχαν συνομιλήσει στην Τουρκία. «Παρά το γεγονός ότι είπε στη συνάντησή μου (ο Μητσοτάκης) μαζί μου, και συμφώνησε να μην φέρουμε τρίτους αναμεσά μας, να συνεννοηθούμε, οι δυο μας, παρόλα αυτά μετά από 2-3 εβδομάδες πήγε στη Γερουσία των ΗΠΑ, σαν να μην κάναμε αυτές τις συναντήσεις, δυστυχώς, μίλησε και κατηγόρησε την Τουρκία κι έκανε το ίδιο και στο Νταβός» ανέφερε και πρόσθεσε «λυπάμαι αλλά εμείς είμαστε υπέρ της πολιτικής με αξιοπρέπεια, εμείς ως Τουρκία δεν μπορούμε να πούμε ναι στην πολιτική χωρίς αξιοπρέπεια».
Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε επίσης: «Σήμερα στην Ελλάδα εγκαταστάθηκαν εννέα βάσεις των ΗΠΑ. Ωραία, αυτές οι βάσεις εναντίον ποιου εγκαταστάθηκαν; Μας απαντούν και λένε εναντίον της Ρωσίας. Μη μας παρεξηγήσουν, αλλά δεν το πιστεύουμε αυτό».
Και συνέχισε: «Σήμερα η Ελλάδα χρωστάει 400 δισ. ευρώ. Παρόλα αυτά, χώρες της Ευρώπης που δεν θα πω τα ονόματα τους της παραχωρούν όπλα, ελικόπτερα, αεροσκάφη. Όπως και οι ΗΠΑ στηρίζει με τον ίδιο τρόπο και παραχωρεί. Εναντίον ποιου;».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου και συλλογικών διαδικασιών
«Διερωτώμαι τι θα λένε τώρα», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Χωρίς τέλος ο «πονοκέφαλος» για τους αδειούχους του Αυγούστου
Τι ισχύει με την προσαύξηση
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Αγρότες και κτηνοτρόφοι διαπιστώνουν ότι το πλαίσιο των επιδοτήσεων μπαίνει στα σωστά του θεμέλια» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Να μην αφήσουμε να περάσει ούτε μία μέρα για να προχωρήσουμε στις ενέργειες αποκατάστασης του δάσους που χάθηκε»
Ποιες εργασίες θα γίνουν
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.