Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ: Το νέο σποτ υπέρ του εμβολιασμού (video)

Με τίτλο: «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση» - «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπέρ του εμβολιασμού
Το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπέρ του εμβολιασμού © YouTube

Κορωνοϊός: Το νέο σποτ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπέρ του μαζικού εμβολιασμού: «Σπάμε τον φόβο και την παραπληροφόρηση».

Nέα διαδικτυακή καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού ξεκινά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υλοποιώντας σχετική εξαγγελία του Προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην πανδημία, ώστε να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα, το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής ξεκινά σήμερα σχετική διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση» - «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής».

Η εκστρατεία ενημέρωσης περιλαμβάνει σχετικό βίντεο, που θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορωνοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τέλος, την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος σε όλη την επικράτεια.

Εμβολιαζόμαστε. Σπάμε το φόβο και την παραπληροφόρηση #spametonfovo

«Με την προσπάθεια αυτή φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ