- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τασούλας: Με rapid test στη Βουλή οι ανεμβολίαστοι βουλευτές
Δύο υποχρεωτικοί έλεγχοι την εβδομάδα
Οι ανεμβολίαστοι βουλευτές θα κάνουν υποχρεωτικά δυο rapid test για κορωνοιό την εβδομάδα για να εισέρχονται στη Βουλή, όπως είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας.
Αναφορά στους βουλευτές οι οποίοι παραμένουν ανεμβολίαστοι, έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Όπως ανακοίνωσε πέντε είναι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές, ενώ 295 έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.
Ερωτηθείς ο Κωνσταντίνος Τασούλας ειδικότερα για τους βουλευτές της συμπολίτευσης, είπε ότι, πλην ενός προσώπου που δεν εμβολιάστηκε για ιατρικούς λόγους, ενημερώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι υγειονομικώς ασφαλείς. Σημείωσε μάλιστα ότι έλαβε σχετική επιστολή από το πρόσωπο αυτό, χθες. Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε σε σχετική αναφορά του Αλ.Τσίπρα περί εμβολιασμού όλων των βουλευτών του κόμματός του.
Aνεμβολίαστοι βουλευτές: Τι ισχύει με τα rapid test στη Βουλή
Ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι διατηρείται το μέτρο της ταυτόχρονης παρουσίας έως 120 βουλευτών στο μέγαρο της Βουλής και ότι οι βουλευτές που δεν είναι υγειονομικώς καλυμμένοι, οφείλουν να προσκομίζουν στο ιατρείο του Κοινοβουλίου αποτελέσματα ελέγχων για κορωνοϊό, δύο φορές την εβδομάδα, όπως πράττουν και οι εργαζόμενοι της Βουλής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.