- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Oruc Reis: Έκτακτη σύγκλιση του ΣΕΥ της ΕΕ ζητά η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας θα ζητήσει έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων
Η ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσει έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για την τουρκική προκλητικότητα
Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ζητήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που είχαν πριν λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών με βασικό θέμα τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικά τις κινήσεις του τουρκικού πλοίου Oruc Reis.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
Eπίσης συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
H συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η τουρκική παραβατικότητα, σύμφωνα με ανάρτηση του κυρίου Δένδια στο Twitter.
Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις έρευνες
Η Άγκυρα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκύπριων στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να κάνει καθόλου παραχωρήσεις, διεμήνυσε την Τρίτη ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Μέχρι το τέλος, θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων στην ανατολική Μεσόγειο, δεν θα τα παρατήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Τουρκικής Διπλωματίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
Ο Τούρκος υπουργός διεμήνυσε ακόμη πως «κάθε είδους σεισμογραφικές και εξορυκτικές επιχειρήσεις» στην περιοχή θα συνεχιστούν.
«Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η Τουρκία έχει κακές προθέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτοί που θέλουν να δουν μια χώρα με κακές προθέσεις πρέπει να κοιτάξουν προς την Ελλάδα», συνέχισε στο ίδιο μοτίβο ο Τούρκος ΥΠΕΞ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.