Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Παγκράτι με καταστηματάρχες και εργαζόμενους
Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης
Ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του στο Παγκράτι, ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους πολίτες στη διάρκεια της πανδημίας.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Παγκράτι προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην αγορά μετά την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής, περπάτησε σε εμπορικούς δρόμους και επισκέφθηκε καταστήματα, θέλοντας να διαπιστώσει ο ίδιος το πώς προσαρμόζονται οι πολίτες και η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νέες συνθήκες.
Μεταξύ άλλων ο κ.Μητσοτάκης επισκέφθηκε επιχειρήσεις που επανήλθαν σε λειτουργία στην αρχή της εβδομάδας και καταστήματα που προετοιμάζονται για την έναρξη της λειτουργίας τους, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στους πολίτες στη διάρκεια της πανδημίας ενώ σε συνομιλία του με υπαλλήλους σε φαρμακείο της περιοχής, τόνισε πως η κυβέρνηση στηρίζεται σε αυτόν τον κλάδο και στις σωστές υποδείξεις που δίνουν στους πολίτες για τη σωστή τήρηση των κανόνων.
Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε και ευχαρίστησε το προσωπικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρέθηκε στο σημείο ενώ -σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση- «σε γυναίκα που του εκμυστηρεύτηκε πως αισθάνεται για πρώτη φορά περήφανη που είναι Ελληνίδα, ο πρωθυπουργός τόνισε πως στην πρώτη φάση τα καταφέραμε καλά αλλά έχουμε, ακόμη, δύσκολα μπροστά μας».
Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αρμόδιος για την Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση
Ανοιχτά αύριο 22/1 τα σχολεία
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Καλές οι ψεκασμένες θεωρίες, καλύτερες οι ελπίδες για μια αγνώστου προελεύσεως αλλαγή, ισχυρός και πάλι ο αντισυστημισμός, αλλά πρέπει αυτή χώρα και να κυβερνηθεί
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι, έτσι στριμωγμένη όπως βρίσκεται η Ευρώπη, είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτοβουλίες
Η ηθική νομιμοποίηση δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Στο επίκεντρο η διεθνής πολιτική σκηνή
Για προσβολή προσωπικότητας
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Υπάρχουν και άλλα θέματα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε με δημοψηφίσματα σε μια διαρκή γιορτή της άμεσης δημοκρατίας
Αίτημα να προηγηθεί ψηφοφορία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή εθνικού διαλόγου με την συγκρότηση και σύσταση εθνικής επιτροπής Αγροτικής Παραγωγής
Υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και η φορολόγηση της κατανάλωσης
Στο επίκεντρο της παρέμβασής του βρέθηκε η ανάγκη ξεκάθαρης στρατηγικής υπέρ της προοδευτικής διακυβέρνησης
Οι διευκρινίσεις της Αρχής
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις και το κυοφορούμενο κόμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.