- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα κι αύριο το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Στις 5 το απόγευμα η ομιλία της Φώφης Γεννηματά
Σήμερα κι αύριο διεξάγεται το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Στις 5 το απόγευμα η εναρκτήρια ομιλία της Φώφης Γεννηματά.
Το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπως αποφάσισε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή στις 12 Νοεμβρίου.
Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17.00 με ομιλία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 18.00.
Στο έκτακτο συνέδριο συμμετέχουν τα μέλη της ΚΟΕΣ, οι εκλεγμένοι σύνεδροι του προηγούμενου Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ του 2015 καθώς και οι σύνεδροι – μέλη του ΠΑΣΟΚ του 2ου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής του 2019.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δεν θα παραστεί στο συνέδριο διότι θα βρίσκεται στη Βιέννη για διεθνές συνέδριο πρώην υπουργών Εξωτερικών.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τονίζει πως «Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή. Το ΠΑΣΟΚ δυνατό μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αγωνιζόμαστε μαζί, ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή, πρωτοπόρα και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, γιατί η χώρα μας, χρειάζεται μία σοβαρή, υπεύθυνη, εναλλακτική προοδευτική πρόταση».
Δριμεία κριτική για αντιδημοκρατική στάση στην πρόεδρο του Κόμματος κάνει ο Παύλος Γερουλάνος, τονίζοντας: «Η πραγματικότητα είναι ότι έχει λήξει η θητεία της κας Γεννηματά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.