- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άμα είναι ο άντρας νοικοκύρης, τύφλα να ’χει ο Μπραντ ο Πιτ
Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση
Κατ’ αρχήν να συγχαρώ τον πρωθυπουργό για την καταπληκτική επιτυχία του Γιούρογκρουπ, διότι σε αυτή τη στήλη, όπως και στην κυβέρνηση, λέμε πάντα μόνο αήθειες. Από εκεί και πέρα, σήμερα στη στήλη θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το νοικοκυριό και τα είδη σπιτιού. Δώστε βάση, γιατί θα μάθετε ένα σωρό καινούργια πράγματα.
Επί παραδείγματι, τα ρούχα στο πλυντήριο μου είπαν να τα βάζω αποκλειστικά στους τριάντα βαθμούς Κελσίου, οπότε έχω φτιάξει ντάνες τα άπλυτα και περιμένω καρτερικά το καλοκαίρι.*
Στο δε πλυντήριο πιάτων, το μυστικό είναι να πλένεις ξεχωριστά τα χρωματιστά από τα άσπρα.
Όταν μαγειρεύετε να φοράτε πάντα μία μπλε χάντρα. Ξέρετε πώς ματιάζει το άτιμο το μάτι της κουζίνας; Α πα πα πα.
Χθες κάηκε η λάμπα του μπάνιου, την άλλαξα και σε τρία λεπτά ξανακάηκε. Αν συνεχιστεί αυτή η δουλειά, σκέφτομαι να μεταφέρω αλλού το μπάνιο.
Όχι τίποτα άλλο, μόλις πρόσφατα εγκατέστησα στο μπάνιο και ένα υπολογιστή. Είχα ήδη ένα πι-σι στο γραφείο, χρειαζόμουν και ένα πιπί-σι.
Αλλά, ρε παιδιά, μερικές φορές η τεχνολογία σε προδίδει. Προχθές περίμενα στην μπανιέρα μισή ώρα με τις σαπουνάδες, γιατί το τηλέφωνο του ντους δεν είχε σήμα.
Επίσης είναι σημαντικό τα ζευγάρια που ζουν μαζί να συνεννοούνται για το ποιος θα μπει πρώτος για μπάνιο και επίσης να μη χαλάει όλο το ζεστό νερό. Για αυτό με τη γυναίκα μου έχουμε υπογράψει ένα Θερμοσίφωνο Συμβίωσης.
Με το σπασουάρ στεγνώνεις τα μαλλιά σου και το σεσουάρ το φοράς στον καβάλο ή ανάποδα; Βοηθάτε, ρε παιδιά, γιατί νομίζω ότι έκανα μαλακία.
Στην τηλεόραση έχω 316 κανάλια, γιατί έχω εγκαταστήσει ένα πιάτο και πιάνω δορυφορική. Το πιάτο είναι από ένα σερβίτσιο που μου είχανε κάνει δώρο παλιά.
Χθες βράδυ παίρνω μία πίτσα από την κατάψυξη και πάω να την ξεπαγώσω στο φούρνο μικροκυμάτων, ανοίγω την πόρτα και τι να δω; Εφτά μυρμήγκια που είχαν καβαλήσει τα μικροκύματα και κάνανε μικροσέρφ. Είπα να μην τους τη χαλάσω κι έφτιαξα ένα σάντουιτς.
Είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και δέχομαι πάρα πολλές επισκέψεις, εξού και το θυροτηλέφωνο μου έρχεται τόσο φουσκωμένο στα κοινόχρηστα.
Πιάσανε οι ζέστες, άρχισα κι εγώ να κατεβάζω τα καλοκαιρινά. Άμα τελειώσω, θα σας στείλω το torrent να τα κατεβάσετε κι εσείς.
Τέλος, άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί και ψήφισα καμπερναί σε όλα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.