Yiorgos Eleftheriades: Απόκτησε ρούχα του με -70% έκπτωση!

Μέχρι και το Σάββατο Grand bazaar του σχεδιαστή με κομμάτια από πολλές καλοκαιρινές συλλογές για άνδρες και γυναίκες.

Yiorgos Eleftheriades: Ανοιξιάτικο grand bazaar με κομμάτια από πολλές καλοκαιρινές συλλογές με εκπτώσεις που φτάνουν το 70%.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγαπούν το Γιώργο Ελευθεριάδη και τα υπέροχα ρούχα που σχεδιάζει εδώ και 30 χρόνια. Ο τρόπος που συνδυάζει τα χρώματα και τις υφές, ο τρόπος που ονειρεύεται και ντύνει άνδρες και γυναίκες είναι μοναδικός. Επίσης, ο έλληνας σχεδιαστής δεν πραγματοποιεί συχνά bazaar αλλά όταν το κάνει φροντίζει να υπάρχει μεγάλη ποικιλία, δεκάδες σχέδια από τις συλλογές διαφορετικών σεζόν και φυσικά μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν το -70%.

Άνδρας, γυναίκες, άνδρας μοντέλα ποζάρουν για την καμπάνια μόδας του Γιώργου Ελευθεριάδη

Φέτος, η αρχή της Άνοιξης μας βρίσκει τρομερά ενθουσιασμένες αφού με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του χώρου του στην Τσακάλωφ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης μας ετοίμασε ένα grand bazaar με κομμάτια απο προηγούμενες αντρικές και γυναικείες καλοκαιρινές συλλογές, μαγιώ, αξεσουάρ αλλά και δείγματα απο fashion shows. Ποια είναι έτοιμη να αποκτήσει τα ρούχα των ονείρων της;

Άνδρας, γυναίκες, άνδρας μοντέλα ποζάρουν για την καμπάνια μόδας του Γιώργου Ελευθεριάδη

Το bazaar θα γίνει ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 5 Μαρτίου στον χώρο του Γιώργου Ελευθεριάδη στο Κολωνάκι. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid19, η είσοδος στο χώρο θα πραγματοποιείται σε γκρουπ των 8 ατόμων και με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ της ίδιας ημέρας. Καθένας θα έχει στη διάθεσή σου 30 λεπτά για να ολοκληρώσει τις αγορές του. Εμείς πάντως έχουμε ήδη διαλέξει τα αγαπημένα μας.

Γυναίκες μοντέλα ποζάρουν για την καμπάνια μόδας του Γιώργου Ελευθεριάδη

Τρίτη , Πέμπτη, Παρασκευή 11.00-19.00
Τετάρτη , Σάββατο 11.00 -16.00

Χώρος: «YIORGOS ELEFTHERIADES SPACE», Τσακάλωφ 29 και Βουκουρεστίου, Κολωνάκι, 2103616272, www.yiorgoseleftheriades.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice