Αρραβωνιάστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Το εντυπωσιάκο μονόπετρο και το παραμυθένιο σκηνικό
Travis Barker και Kourtney Kardashian ©Getty Images/Ideal Image
Lifestyle

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ αρραβωνιάστηκαν σε παραλία

Tο πανάκριβο μονόπετρο και η ρομαντική πρόταση

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ αρραβωνιάστηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με τη 42χρονη να γράφει στα social media: «Για πάντα Τράβις Μπάρκερ».

Η Κόρτνεϊ, η μεγαλύτερη αδελφή από την οικογένεια Kαρντάσιαν, αρραβωνιάστηκε χθες 17 Οκτωβρίου κι ετοιμάζεται για τον πρώτο της γάμο με τον αγαπημένο της Τράβις Μπάρκερ, με τον οποίο εδώ και μερικούς μήνες, ζουν τον ερωτά τους στο έπακρο και δεν το κρύβουν.

Ο ντράμερ έκανε πρόταση στην 42χρονη σύντροφό του, σε ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό στην παραλία του Montecito στην Καλιφόρνια. Η παραλία ήταν διακοσμημένη με εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα και ανάμμενα λευκά κεριά, δημιουργώντας έτσι την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να δώσει υποσχέσεις αγάπης εφόρου ζωής.

Κόρτνεϊ και Τράβις είναι φίλοι εδώ και 15 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2006 όταν ο Τράβις τραβιόταν (τι λογοπαίγνιο!) με την Πάρις Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν, αδελφή της Κόρντεϊ, ήταν η αμπιγιέζ-παρατρεχάμενή της.

Έναν χρόνο πριν έτρεχε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MTV το ριάλιτι Meet the Barkers, ένα σόου που προφανώς ενέπνευσε το Keep Up With The Kardashians, αφού είχε το ίδιο κόνσεπτ. Η κάμερα παρακολουθούσε τη ζωή του Τράβις, της τότε γυναίκας του Σάνα και των δύο του παιδιών στο Λος Άντζελες. Ο Τράβις Μπάρκερ είναι μουσικός, τραγουδοποιός και γνωστός κυρίως ως ντράμερ της ροκ μπάντας Blink-182.

Πρόκειται για τον πρώτο αρραβώνα για την Κόρτνεϊ καθώς δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Σκοτ Ντίσικ με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Από τη μεριά του, ο Μπάρκερ είχε κάνει στο παρελθόν δύο γάμους. Από τον δεύτερο, μάλιστα, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Το ζευγάρι είναι μαζί για λιγότερο από έναν χρόνο, καθώς η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2021. Από τότε πάντως είναι αχώριστοι, με πολλούς να κάνουν λόγο για έναν θυελλώδη έρωτα.

Η 15χρονη κόρη του Μπάρκερ αποκάλυψε το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο μπαμπάς της στη μέλλουσα σύζυγό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το δείπνο που οργανώθηκε μετά την πρόταση για τις οικογένειες των μελλόνυμφων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice