TV + Series

Σόφι Τέρνερ: Η νέα Λάρα Κροφτ στη σειρά Tomb Raider του Amazon

Η σταρ του Game Of Thrones αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σόφι Τέρνερ γίνεται η νέα Λάρα Κροφτ στη σειρά Tomb Raider του Amazon, σε σενάριο Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ - Γυρίσματα από τον Ιανουάριο του 2026.

Η Σόφι Τέρνερ ανακοινώθηκε ως η νέα Λάρα Κροφτ στη σειρά «Tomb Raider», που ετοιμάζει το Amazon Prime Video σε συνεργασία με τη Crystal Dynamics.

Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ υπογράφει το σενάριο και την παραγωγή, δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την τρομερή Σόφι Τέρνερ ως τη Λάρα μας. Όλοι στην ομάδα λατρεύουμε αυτόν τον χαρακτήρα και δουλεύουμε με πάθος».

Η ίδια η Τέρνερ πρόσθεσε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενη που θα υποδυθώ τη Λάρα Κροφτ. Είναι μια εμβληματική ηρωίδα και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι τιμή να ακολουθώ τα βήματα της Αντζελίνα Τζολί και της Αλίσια Βικάντερ, αλλά με τη Φίμπι στο τιμόνι είμαστε σε πολύ καλά χέρια».

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν στις 19 Ιανουαρίου 2026, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Prime Video, Βέρνον Σάντερς, η σειρά θα «τιμήσει την κληρονομιά του “Tomb Raider” προσφέροντας παράλληλα νέες περιπέτειες στους θαυμαστές παγκοσμίως».

Η Τέρνερ φημολογούνταν για τον ρόλο ήδη από τον Νοέμβριο του 2024. Παράλληλα, η Amazon Games ετοιμάζει και νέο βιντεοπαιχνίδι Tomb Raider, με επίκεντρο μια «αφήγηση για έναν μόνο παίκτη», που βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2022.

(Mε πληροφορίες του ΝΜΕ)